Ce ne dorim în intimitate?

La începutul anului 2017 am deschis secțiunea despre dezvoltare sexuală în comunitatea online a revistei AVANTAJE. Este prima și cea mai frumoasă astfel călătorie pe care o am alături de o comunitate deja stabilită, matură și frumoasă din România.

De la începutul anului și până acum ne-am uitat împreună la câteva lucruri foarte importante din viața noastră intimă. Astfel, am vorbit despre dezvoltarea sexuală în sine și beneficiile ei, care este persoana care te poate ajuta pe acest drum și care este modul în care poate face acest lucru, care este atitudinea cea mai bună în propria noastră dezvoltare intimă și sexuală, care sunt cele mai importante calități feminine și masculine dintr-o relație intimă, cum îmbinăm aceste două aspecte (feminin și masculin), am vorbit despre rolul afrodiziac al emoțiilor, despre relația toxică și cum să ne raportăm la ea, am discutat despre seducție și fundamentele seducției, cum ne putem relua viața intimă după naștere sau ce înseamnă și cum se recunoaște maturitatea sexuală.

Ce ne dorim in intimitate?

Astăzi vin cu o întrebare spre tine: ce îți doreși de la viața ta intimă? Aceasta este cea mai importantă întrebare pe care poate te încurajez în acest moment să ți-o spui. Unica persoană care poate răspunde ești tu însăți. Din exterior îți pot veni semne, indicatoare sau elemente care să te ajute. Dar răspunsul cu siguranță îl ai doar tu însăți. Întotdeauna.

Atunci când reușești să răspunzi întrebării '-Ce vreau de la viața mea intimă?' ai practic cheia fericirii sau împlinirii în intimitate. Atunci când știi și spui ce anume vrei, îți dai seama dacă ești împlinită. Dacă realizezi nu ești împlinită, atunci cu siguranță ai idee unde anume poți să faci ceva (atât cât ține de tine însăți) să te apropii de ceea ce te împlinește.

Indiferent de vârsta ta, întotdeauna te poți uita la ceea ce îți dorești și dacă ai acel lucru, trăire, emoție, transformare sau pur și simplu stare de spirit. Și știi ce poți face pentru a avea sau a ajunge acolo unde îți dorești.

Cum te pot ajuta să găsești răspunsul

În primul rând, vin spre întâmpinarea ta cu două video-uri pe care le-am făcut recent. Video-urile prezintă viziunea mea asupra lucrurilor pe care femeile și bărbații și le doresc doar la actul intim – fizic. Video-urile nu se leagă de tot ce înseamnă intimitatea. În înțelegerea mea, intimitatea poate fi socială, intelectuală, financiară, emoțională, spirituală și, bineînțeles, sexuală. Practic orice situații cheie prin care poți treci în viața ta, alături de anumiți oameni potriviți sau importanți pentru tine.

Cu siguranță viziunea prezentată în video-uri este subiectivă. Și sigur nu am putut cuprinde tot universul interior de emoții, dorințe și aspirații ale fiecăruia dintre noi.

Te invit totusi să te uiți la aceste filme cu o curiozitate sinceră. Și te invit să te uiți  cu atenția asupra lucrurilor și trăirilor pe care tu însăți ți le dorești de la viața ta intimă. Lasă video-urile să fie o sursă de inspirație sau un ajutor în clarificarea dorinței tale cel puțin pentru intimitatea sexuală.
Asta fiindcă tu ești și vei fi întotdeauna cea care știe ce este bine pentru sine. Nimeni din exterior nu va putea ști mai bine decât tine.

În al doilea rând, reiau articolele publicate până acum în comunitatea AVANTAJE. Poate te vor ajuta să ai puțină claritate pe câteva lucruri.

1. Cum te ajută un sexological bodyworker în dezvoltarea sexuală

2. Călătoria de dezvoltare sexuală și erotică

3. Transformarea și dezvoltarea sexuală

4. Cea mai importantă calitate feminină într-o relație intimă profundă

5. Ce vor femeile într-o relație intimă profundă 

6. Cel mai puternic afrodiziac

7. Cum reiei viața intimă după naștere

8. Cum salvezi o relație intimă toxică

9. Seducția și fundamentele ei

10. Maturitatea sexuală

Dacă vrei să îți aprofundezi explorarea intimă, te invit să te uiți pe lista de articole de mai sus. De asemenea, te aștept și pe website-ul meu, www.lianabuzea.ro, pentru a descoperi mai multe resurse despre dezvoltarea în acest capitol al vieții noastre.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Dragoste & Sex