Michelle Obama către femeile singure: “Nu pe Tinder găsești o relație de lungă durată”

Michelle Obama a fost prima doamnă a Statelor Unite ale Americii între 2009-2017.

Michelle Obama, fosta primă doamnă a Statelor Unite, a vorbit într-un interviu recent despre cum se înfiripă o relație în ziua de azi dar și despre greșelile tinerilor:

Un mariaj necesită multă muncă… spune soția fostului președinte american, iar tinerii nu au răbdare şi renunţă imediat ce dau de greu.

Nu poţi să găsesti pe Tinder o relaţie de lungă durată. Au fost momente când am vrut să îl împing pe Barack de pe geam şi spun asta pentru că trebuie să ştii că există şi momente intense, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţi. Vreau doar să spun că dacă asta distruge o căsnicie, atunci Barack şi cu mine am fi fost despărţiţi de multe ori de-a lungul căsniciei noastre, dar avem o căsnicie foarte puternică. Şi dacă aş fi renunţat la el, dacă aş fi plecat în acele clipe, aş fi pierdut şi toată frumuseţea care a fost', a spus Michelle Obama.

Fostul preşedinte Barack Obama (59 de ani) şi soţia sa, Michelle Obama (56 de ani), au o căsnicie de 27 de ani. Cei doi s-au căsătorit pe 3 octombrie în Chicago şi au împreună două fiice, Sasha (19 ani) şi Malia (22 de ani).
“Reuşita unei căsnicii nu vine de la sine. Este un produs al muncii depuse de ambii parteneri. O căsnicie de succes nu are nevoie de o casă mare, un soţ perfect, un milion de dolari sau o maşină scumpă. Poti avea toate acestea şi să fii nefericit. O familie de succes se basează pe onestitate, sprijin şi iubire dezinteresată mai presus de toate” a spus fosta primă doamnă a Americii.

Foto> Facebook

Cisteste și:

Top 3 poziții sexuale care nu le plac femeilor

O femeie a avut parte de o experiență interesantă pe TINDER

Ce este sindromul mesianic. Boala femeilor care se sacrifică pentru partener

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Dragoste & Sex