De câte ori pe săptămână ar trebui să faci sex pentru a evita stresul?

Unii oameni nu au nevoie de stimulente pentru a face sex cu partenerul. Însă specialiștii au dezvăluit de câte ori pe săptămână este nevoie să întreții relații sexuale pentru a sta departe de stres.

Stresul a fost supranumit „ucigașul tăcut” pentru un motiv întemeiat, deși afectează fiecare persoană în mod diferit, studiile au arătat că, în cazuri grave, poate duce la un accident vascular cerebral sau la un atac de cord.

De multe ori, dacă suntem anxioși și copleșiți și creierul nostru nu se oprește din vâjâit, o partidă de distracție între cearșafuri este ultimul lucru pe care vrem să-l facem.

Dar potrivit The Sun, consilierul Tracey Sainsbury a spus că oamenii ar trebui să facă mult mai mult sex, în loc să îl refuze pentru că se simt stresați.

Dopamina, oxitocina, serotonina sunt adesea numiți „hormoni ai fericirii”, dar, potrivit doamnei Sainsbury, aceștia ne vor menține, de asemenea, mai puternici și mai rezistenți la stres.

„Le poți stimula pe toate prin sex, iar oamenii ar trebui să-l facă parte din rutina lor”, a declarat ea, scrie sursa citată anterior.

Contactul gol, piele pe piele, cu partenerul tău poate, de asemenea, să pună în mișcare acești hormoni.

„Sincer, nu trebuie să fie o partidă de amor romantică. Poate fi o partidă rapidă la parter, pe canapea sau în bucătărie. Nu trebuie să fie în pat noaptea”, a adăugat aceasta.

Ea a recomandat, de asemenea, o partidă rapidă la prânz, dacă cuplul lucrează de acasă.

Nu doar hormonii pot fi de ajutor, redescoperirea unei laturi mai jucăușe și mai amuzante a dumneavoastră poate, de asemenea, să ne reducă nivelul de stres.

Vorbind la Fertility Show de la Olympia din Londra, expertul a spus că, în mod ironic, cuplurile care se străduiesc să conceapă un copil, care reprezintă aproximativ unul din șapte cupluri, încep să facă mai puțin sex.

Sentimentele de presiune pentru performanță sau de eșec se pot combina pentru a reduce sentimentele de pasiune, a spus ea.

Dar este important să facem sexul parte dintr-o rutină săptămânală, a spus doamna Sainsbury, mai degrabă decât să facem sex doar în timpul ferestrei înguste a ovulației.

„Putem crede că nu avem suficient timp atunci când suntem stresați sau când încercăm să concepem, dar sexul este într-adevăr foarte important.”

Experții au prezentat anterior intimitatea ca fiind o modalitate de a îmbunătăți sănătatea inimii, de a lupta împotriva infecțiilor, de a învinge o răceală și chiar de a lupta împotriva apariției menopauzei.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Dragoste & Sex