Ce este și cum te poate ajuta un sexological bodyworker în dezvoltarea ta sexuală și erotică

dezvoltare sexuală și erotică

Liana Buzea se alătură comunității AVANTAJE cu teme despre dezvoltarea în sexualitate și erotic. Intenția este să ne ridicăm împreună coeficientul de inteligență erotică, să ne acoperim lipsurile de educație sau experiențe în acest plan.

Mă numesc Liana, am 34 de ani și începând cu acest moment mă bucur să am ocazia să împărtășesc în comunitatea AVANTAJE despre o parte foarte frumoasă din universul nostru interior: sexualitatea și eroticul. Altfel spus, intimitatea noastră fizică și emoțională.

Mi-am propus să aduc o abordare puțin diferită pe acest subiect. Intenționez să ating teme și discuții pe diferite aspecte care țin de sexualitate umană și erotic. Sau chiar să organizez și diferite evenimente, momentan micuțe și dedicate femeilor exclusiv. Fac toate aceste lucruri în contextul formării în calitate de sexological bodyworker (altfel spus, coach în sexualitate somatică).

Cum a început totul

Am început căutările încă de acum aproape trei ani, pe cont propriu. Pe atunci eram foarte implicată în protecția mediului (și acum sunt, dar deja împart timpul cu acest domeniu). Îmi doream foarte tare să mă dezvolt în cadrul unei relații frumoase cu cineva cu care să împart o emoție reciprocă. Totodată, mi-ar fi plăcut să caute același lucruri și să considere că le-ar putea găsi în mine.

În realitate, nu am cunoscut așa un om. Sigur există, dar nu l-am cunoscut. În schimb, am trecut prin o mulțime de incompatibilități și sentimente neîmpărtășite. Cu toate astea, am reușit să mă ridic și să recunosc că această realitate nu însemna că nu aveam să mă dezvolt niciodată.

Mi-am spus că indiferent cum arăta realitatea mea într-un moment dat, statul pe loc și așteptatul nu erau deloc o soluție. În experiența mea nu s-a putut găsi o relație potrivită în care să încep această dezvoltare. Dar mi-am construit singură spațiul în care să fac asta.

Asta a însemnat să mă întăresc puțin și să îmi fac curajul să recunosc punctul de pornire. Un punct de pornire cu multe dezavantaje, lipsuri și dorințe neîmplinite. Mi-am adunat energia pentru a căuta ce era în interiorul meu, care erau lucrurile frumoase de oferit. Ele nu fuseseră, totuși, niciodată validate de cei față de care am avut sentimente. Am știut că aveam să găsesc o cale indiferent cât de gri era realitatea mea atunci.

A trebuit să admit că relația cu un bărbat nu era unica formă de autodescoperire și cunoaștere. Îmi dau seama că mulți bărbați pot considera intimidantă așa o atitudine. Așa că ei pot prefera să ia distanță de așa o femeie. Deși… nu sunt deloc diferită de majoritatea femeilor.

Cum am devenit sexological bodyworker

Din acel loc, întâi mi-am dat un început mie. Am „mers' practic din carte în carte, din podcast în podcast, din articol în articol, din documentar în documentar, din program în program timp de doi ani de zile.

Citește continuarea pe pagina următoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex