Există 3 feluri de orgasm: tu pe care îl simți?

Sexologii spun că există 3 moduri diferite în care femeile au orgasm, inclusiv unul numit vulcan. Studiul realizat pe un număr de 54 de femei a folosit o jucărie sexuală ultra-modernă.

FEMEILE au orgasm în trei moduri diferite, unul dintre ele fiind destul de rar și se aseamănă cu erupția unui vulcan interior, spun oamenii de știință.

Experții au folosit o jucărie sexuală inteligentă pentru a monitoriza terminațiile nervoase din zona pelvină în timpul unui climax feminin. Cel mai obișnuit orgasm este denumit „valul' în care femeia se simte purtată de o succesiune de fluxuri și refluxuri plăcute. Cel mai rar orgasm/punct culminant este „vulcanul' – este momentul specific pe care l-a arătat actrița Meg Ryan în celebrul film When Harry Met Sally din 1989.

Cele trei feluri de orgasm

  • Cel mai obișnuit orgasm a fost desemnat „valul', pe care îl resimt majoritatea femeilor.
  • Mai puțin frecventă senzație este „avalanșa' o zguduire mai puternică, un torent de contracții mai mari care se diminuează treptat.
  • Cel mai rar a fost „vulcanul', momentul falsificat de Meg Ryan în comedia romantică din 1989, When Harry Met Sally – un climax exploziv și brusc care în film i-a lăsat uimiți pe privitori.

Profesorul James Pfaus, de la Universitatea Charles din Praga, a spus că denumirile orgasmelor descriu modul în care „mișcările resimțite în zona pelvină apar în timpul formării și eliberării tensiunii la orgasm'.

Cele 54 de femei din studiu au folosit un vibrator conectat prin Bluetooth numit Lioness, care oferă feedback orgasmic instantaneu. Profesorul Pfaus a spus că dispozitivul poate ajuta milioane de femei care se luptă să ajungă la punctul culminant.

El a declarat pentru Journal of Sexual Medicine: „Când plăcerea se află în mâinile literalmente ale clientului/pacientului, sentimentul renunțării la autocontrol și inhibiții îi determină adesea pe oameni să atingă mai ușor un climax.'

100% orgasm: Top 4 poziții care-ți garantează plăcerea maximă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Dragoste & Sex