Călătoria de dezvoltare sexuală și erotică

Dacă data trecută mă prezentam, acum aș vrea să aflu ce anume te interesează pe tine legat de dezvoltarea sexuală și erotică. Ce ești curioasă să afli despre acest univers interior? Ce anume te preocupă sau cu ce anume te confrunți în prezent în partea asta a vieții tale? Care sunt lucrurile pe care ți le dorești să le afli pentru tine?

Am construit un scurt formular prin care să strâng gândurile, curiozitățile și întrebările din comunitatea avantaje.ro. Fii fără grijă, formularul nu colectează date personale, mă interesează doar subiectele tale.

Acum facem primul pas împreună în această călătorie. Aflăm ce vrem să explorăm împreună.

dezvoltare erotică

Ce subiecte pot aborda

În prezent mă formez în calitate de coach în sexualitate umană și erotic. Deci pot lucra cu persoane echilibrate emoțional și psihic, persoane integrate social, care își doresc să își stabilească o direcție în care să se dezvolte la acest capitol, să afle cunoștințe de bază, să își construiască propria strategie (dacă au așa abordări pentru viața personală) sau să depășească anumite obstacole și să își lărgească spectrul de experiențe personale, fără să afecteze echilibrul și liberul arbitru al celorlalți din jurul lor.

Pentru a fi totul cât mai clar, un coach în sexualitate nu substituie rolul unui partener intim iar munca sa nu presupune contact intim. El poate, în schimb, oferi îndrumare, informații sau poate crea spațiul în care fiecare o persoană, un cuplu sau un grup să își găsească propriile soluții sau să facă ajustările necesare pentru a ieși dintr-un impas sau a depăși un blocaj.

La polul opus, terapia se adresează celor care trec prin stres psiho-emoțional (provocat de despărțiri, divorțuri, abuzuri fizice și / sau emoționale, nașteri cu complicații, hărțuiri etc.), persoanele care nu sunt integrate social (agresori care nu se pot controla sau care au fost condamnați, cât și victime ale unor agresiuni care nu pot depăși traume suferite în trecut și nu își pot relua cursul normal al vieții) cât și persoanele cu afecțiuni fizico-medicale cărora le este afectată calitatea vieții intime. Astfel de situații, din păcate, nu le pot trata întruct nu aceasta este formarea mea.

Pentru aceste situații pot însă recomanda cu toată încrederea căutarea unui psiholog, psihoterapeut sau psihiatru. Aceștia au pregătirea necesară să ne scoată din astfel de situații critice. Odată trecută criza și redobândită liniștea și echilibrul interior, cunoștințele și programele mele pot fi de ajutor și îi pot ajuta pe cei deschiși și interesați.

Așadar, astăzi te invit să îmi scrii ce anume ai vrea să afli. Am făcut și un scurt film pentru comunitatea noastră. Sper să îți placă.

În același timp am și un program în luna martie care vine să pună bazele în educația sexuală și erotică. Detalii AICI

de Liana Buzea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Dragoste & Sex