Cea mai importantă calitate feminină într-o relație intimă profundă

relație intimă

Fiecare femeie visează la relația aceasta. Fie că o numim căsnicie, relația cea mai frumoasă, cea mai intensă, sălbatică, iubirea vieții noastre, relația de cotitură… esența este că, cel puțin noi, ca femei, ne dorim să ajungem la așa un nivel de intimitate cu o persoană (cel puțin).

Esența acestei relații profunde este transformarea. Dar NU a lui, fiindcă nu putem controla niciodată ce simte, face sau înțelege celălalt, ci a noastră.

O relație intimă profundă ne asigură împlinirea

În această relație ne trăim cel mai intens sentimentele, ne transformăm, ne atingem potențialul maxim de femei și de ființe umane. Da, printr-o relație intimă și completă cu un bărbat ne atingem potențialul. Care poate fi procreere sau creerea, în sens larg, a unor lucruri frumoase pentru cei dimprejurul nostru. Practic, într-o relație profundă și completă (deci cu tot cu intimitatea fizică) avem ocazia să ne trăim împlinirea. De aceea este important să reușim să ajungem la acel nivel de profunzime într-o relație și să îl păstrăm.

Ca oameni, avem nevoie de experiența asta reală și concretă. Nu știu nici un om (normal) care să poată trăi doar din imaginație sau din intelect sau din rațiune. Avem nevoie de experiența reală în care în care simțim totul mult intens, viu și în care, prin puterea emoțiilor noastre, ne transformăm.

Uneori poate fi chiar vizibilă transformarea. Tonusul este altul, sănătatea este mult mai bună, nivelul de energie pe care îl răspândim în jur este altul. În cazuri rare și fizionomia se poate schimba. De cele mai multe ori, postura spatelui este cea care se schimbă. Spatele ni se îndreaptă. Nu mulți își dau seama, dar adevărul este că atunci când trăiesc o relație de iubire totală și completă, se poartă altfel pe ei înșiși în lume. De la atitudine până la postura corpului. Simt totul intens, fiecare celulă și prin fiecare por. Și radiază și în jurul lor lucrul acesta, de cele mai multe ori oamenii văd și simt lucrul acesta.

Majoritatea femeilor își doresc intensitatea asta în relația cu un bărbat. Lucru care pe mulți bărbați îi intimidează, iar femeile nu l-au înțeles (și nici nu îl aplică) în profunzime. Dar, poate reușim să privim lucrurile puțin diferit după lectura aceasta.

Calitatea feminină importantă

Aceasta stă în puterea unei femei să se „predea'. Dar, aici este o nuanță pe care mulți nu o prind. Când afirm că femeia se predă nu mă refer în nici un caz la o parte înfrântă în urma unui conflict sau o măsurare de forțe. Departe de mine gândul sau nivelul acesta de înțelegere. De aici apar de fapt cele mai multe probleme.

Când afirm că o femeie se predă (și că aceasta este calitatea feminină cea mai importantă într-o relație intimă profundă) mă refer la faptul că femeia se încredințează cuiva în care are încredere și care o poate susține.

Dinamica acestei calități în relația intimă

Am să pornesc de la corp. Din punct de vedere anatomic, în timpul sexului, chiar asta se întâmplă; corpurile noastre sunt construite de așa natură: femeile se predau, iar bărbații penetrează.

Dar, de la corp și dinamica fizică, aș vrea să mergem puțin mai departe. La nivel emoțional, iarăși, noi ca femei, ne „predăm', iar bărbații ne „penetrează'.

În intimitatea fizică, nu de puține ori avem descărcări emoționale. Deși ne este bine, suntem cel puțin satisfăcute, multe plângem, râdem, sau chiar ambele în același timp. Atât de intens poate fi sexul cu o persoană căreia ne încredințăm cu totul.

Atunci când ne dezgolim de toate barierele, convingerile, grijile, atunci când uităm de noi înșine pentru cel puțin câteva clipe, ies la suprafață emoții pe care poate nu le-am accesat niciodată. Lucru care este pe cât de natural, pe atât de autentic. Mai mult ca orice altceva, atunci când o femeie are așa descărcări, înseamnă că acolo legătura este profundă.

Cum se manifestă o femeie care se încredințează total bărbatului

Energia sexuală este precum apa: curge, susține și hrănește viața. Ea nu stă pe loc nicicum. De aceea, emoțiile femeilor în prezența unui bărbat față de care se deschid în profunzime sunt și ele în curgere. Acela este semnul că ele s-au încredințat cu totul și că trăiesc acele clipe la intensitatea lor maximă.

Din păcate, mulți bărbați se sperie (ce i-am făcut femeii ăsteia de plânge în halul ăsta, nu vreau sex cu o femeie care îmi face în halul ăsta, vreau ceva mai normal, vreau ceva mai simplu, dacă i se face rău aici și trebuie să o duc la spital?!, nu am chef de complicații etc.) când ar putea de fapt să ia lucrul acela drept cel mai mare compliment posibil pentru masculinitatea lui.

Citește continuarea pe pagina următoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex