Burgeri de porc cu cartofi dulci prăjiți

burgeri de porc cu cartofi dulci prajiti

4 porții gata în 50 minute, 702 calorii per porție, 31 g grăsimi, 68 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării burgerilor

600 g cartofi dulci, necurățați, tăiați felii subțiri

2 linguri ulei de măsline

500 g carne tocată de porc

1 ceapă, răzuită

1 linguriță sos Worcestershire

4 chifle

4 linguri maioneză

45 g măcriș, salată

4 buc sfeclă roșie, tăiată sferturi

Cum prepari burgerii de porc cu cartofi prăjiți

1 Încinge cuptorul la semnul 6/220 C. Așază chipsurile în tava de copt, stropește cu ulei și dă la cuptor 15 min.

2 Combină carnea cu sare, piper, sosul picant, ceapa și amestecă.

3 Porționează în 4 burgeri și așază-i în altă tavă de copt tapetată cu hârtie unsă cu ulei.

4 Întoarce chipsurile și dă burgerii la cuptor 20 min, până când carnea se pătrunde și sucul scurs e limpede.

5 Taie chiflele în două și prăjește-le puțin – după preferință. Unge-le cu maioneză, așază frunzele de măcriș. Așază deasupra burgeri și sferturi de sfeclă roșie. Acoperă chifla cu jumătatea de deasupra și servește cu garnitură de chipsuri.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive, gustari, mic dejun, sandwich