Tort de zmeură cu ciocolată albă

tort de zmeura cu ciocolata alba

12 porții gata în 50 minute + timp de răcit, 673-538 calorii per porție, 36-29 g grăsimi, 76-61 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării tortului de zmeură cu ciocolată albă

– 250 g unt, înmuiat

– 250 g zahăr brun

– 4 ouă

– 1 linguriță esență de vanilie

– 250 g făină cu factor de creștere

Pentru glazură

– 700 g unt

– 600 g zahăr pudră

– 350 g brânză de vaci

– 1 linguriță esență de vanilie

-700 g zmeură, zdrobită

– 1 lingură sirop de coacăze

Pentru ornat

– ciocolată albă, răzuită

– alune de pădure, rumenite și zdrobite

Cum prepari tortul de zmeură

1 Încinge cuptorul la semnul 4/180° C. Combină untul cu zahărul. Adaugă ouăle și esența de vanilie și făina.

2 Împarte compoziția în 2 forme de blat de 20 cm și dă la cuptor 1 oră.

3 Combină untul cu zahărul pudră, apoi încorporează brânza de vaci și vanilia. Amestecă 1/3 din compoziție cu zmeura zdrobită și siropul de coacăze.

4 Taie blaturile și unge cu 1/3 din glazura și repetă cu restul ingredientelor.

5 Combină ciocolata și alunele și îmbracă marginea prin presare ușoară și cu mișcări rotunde.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar