Supă miso cu tăieței

supa miso cu taietei

2 porții gata în 10 minute, 2 g grăsimi, 32 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării supei

2 pachete pentru supă miso

3 cm ghimbir, proaspăt, tocat

2 căței de usturoi, tăiați felii

45 g tăieței de orez

50 g fasole verde

8 fire sparanghel, tăiate segmente

1 dovlecel, tăiat fâșii

100 g broccoli

1 ardei gras galben, tăiat felii

1 ardei gras portocaliu, tăiat felii

1 lingură sos de soia

O mână de pătrunjel proaspăt pentru servit

Cum prepari supa miso cu tăieței

1 Într-un vas pe foc pune 600 ml apă și când clocotește adaugă supa miso, ghimbirul, usturoiul și lasă să fiarbă 3-4 min.

2 Adaugă tăiețeii și legumele și lasă să fiarbă 3-4 min, până când se pătrund. Adaugă sosul de soia și serveşte în boluri preîncălzite ornat cu frunze de pătrunjel proaspăt.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Culinar