2 porții gata în 10 minute, 2 g grăsimi, 32 g carbohidrați
2 pachete pentru supă miso
3 cm ghimbir, proaspăt, tocat
2 căței de usturoi, tăiați felii
45 g tăieței de orez
50 g fasole verde
8 fire sparanghel, tăiate segmente
1 dovlecel, tăiat fâșii
100 g broccoli
1 ardei gras galben, tăiat felii
1 ardei gras portocaliu, tăiat felii
1 lingură sos de soia
O mână de pătrunjel proaspăt pentru servit
1 Într-un vas pe foc pune 600 ml apă și când clocotește adaugă supa miso, ghimbirul, usturoiul și lasă să fiarbă 3-4 min.
2 Adaugă tăiețeii și legumele și lasă să fiarbă 3-4 min, până când se pătrund. Adaugă sosul de soia și serveşte în boluri preîncălzite ornat cu frunze de pătrunjel proaspăt.