Conopidă rumenită cu sos tomat picant

conopida rumenita cu sos tomat picant

2 porții gata în 30 minute, 3 g grăsimi, 26 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării conopidei rumenite

200 g cartofi noi, tăiați cuburi

150 g conopidă

1 linguriță turmeric

½ linguriță praf de chilli

1 lingură ulei de floarea-soarelui

3 linguri amestec de condimente: fenicul, chimen, coriandru, muștar etc.

200 g roșii cireașă, tăiate în două

75 g mazăre

O mână de spanac sau creson

O mână de pătrunjel

Cum prepari conopida rumenită cu sos tomat picant

1 Încinge cuptorul la semnul 4/180°C. Fierbe cartofii în apă cu sare 5-6  min, până când se pătrund. Scurge de lichid și păstrează deoparte 5 linguri din apa de fiert. Lasă cartofii deoparte.

2 Tăvălește conopida prin praful de turmeric, praful de chilli și stropește cu ulei. Așază conopida în tava de copt și dă la cuptor 12-15 min.

3 Între timp, rumenește  condimentele într-un vas neaderent 2 min. Stinge cu roșiile, adaugă cartofii și  apa de la fiert și lasă să fiarbă înăbușit 10 min.

4 Adaugă conopida  rumenită și mazărea înultimele 3 min de fiert. Adaugă spanacul sau cresonul și servșete presărat cu pătrunjel proaspăt.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar