Supa de mazăre
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2015/01/supa-mazare.jpg)
Supa de mazăre este gustoasă și sățioasă, unde mai pui că este și ușoară – un fel de mâncare binevenit după sărbătorile îmbelșugate.Hai să vedem cum se prepară:
foto supă de mazărie via Shutterstock
* 4 porții * timp de preparare 35 de minute
INGREDIENTE
500 g mazăre congelată
RECOMANDAREA NOASTRĂ:
Cum arăta Ioana Ginghină când a pozat în Playboy. A apărut nud în urmă cu 20 de ani un cub concentrat legume
165 g amestec morcovi şi cartofi congelaţi
50 g unt
150 g brânză de burduf
2-3 fire pătrunjel
crutoane
sare și piper după gust
MOD DE PREPARARE
- Se încălzeşte un litru de apă, se presară concentratul de legume şi, după ce acesta s-a dizolvat, se adaugă mazărea congelată şi morcovii alături de cartofi. Se lasă la fiert aproximativ 15 minute.
- Se verifică dacă toate ingredientele au fiert şi apoi se scot din oală şi se mixează, potrivind gustul cu unt, sare şi piper. Se diluează apoi, treptat, cu apa în care au fiert.
- Se repartizează în boluri şi se serveşte cu brânză, pătrunjel şi crutoane.
O rețetă Libertatea pentru femei.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Culinar