Supă-cremă de cartofi dulci, costiță și porumb

supa crema de cartofi dulci

4 porții, 457 calorii per porție, 18 g grăsimi, 51 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării supei-creme de cartofi dulci

1 lingură ulei

200 g costiță afumată

1 ceapă, tocată mărunt

1 cățel usturoi, tocat

1 linguriță boia

2 cartofi dulci – circa 800 g – curățați de coajă și tăiați bucăți mici

1,2 litri supă limpede de pui

3 crenguțe de cimbru

300 g porumb congelat

75 g smântână

Cum prepari supa-cremă de cartofi dulci, costiță și porumb

1 Încinge 1 lingură ulei și prăjește costița 3-4 min, până când se rumenește. Pune-o deoparte pe farfurie, șterge vasul cu șervețel.

2 Încinge uleiul rămas în același vas și prăjește ceapa 3-4 min, până când se rumenește, apoi adaugă usturoiul și boiaua și ține pe foc 1 min.

3 Adaugă cartofii dulci, supa și cimbrul , adu la punctul de fierbere și apoi lasă să fiarbă înăbușit 15 min. Adaugă porumbul, smântâna și costița și
continuă să fierbi 5 min sau până când cartofii se pătrund.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Culinar