Friptură cu orez prăjit, cu susan și roiniță

friptura cu orez prajit

4 porții, 572 calorii per porție, 16 g grăsimi, 49 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării fripturii cu orez prăjit

200 g orez basmati

¼ varză albă, tocată

1 morcov, răzuit

1 ½ linguri ulei de susan

2 linguri oțet de mere

4 buc cotlet de vită

1 lingură ulei de floarea-soarelui, plus pentru uns

2 codițe de roinita, tocate

2 linguri sos de soia light

3 fire ceapă verde, tăiate

2 mâini de spanac fraged

O mână coriandru, tocat

Cum prepari friptura cu orez prăjit

1 Fierbe orezul în apă cu sare, conform instrucțiunilor înscrise pe ambalaj. Combină varza, morcovul cu jumătate din uleiul de susan și jumătate din
oțet ca să prepari salata.

2 Unge carnea cu ulei de floarea soarelui. Încinge grătarul din fontă și frige-le 2-3 min pe fiecare parte, depinde de grosimea lor și de preferință. Lasă să stea deoparte până când prepari orezul.

3 Încinge uleiul de floarea-soarelui și prăjește codițele de roiniță (mentă dulce) 1 min, adaugă ceapa verde, stinge cu sosul de soia, orezul fiert și ține
pe foc, amestecând continuu 2 min. Adaugă spanacul amestecă și ține pe foc 1 min, adaugă corinadrul. Taie friptura felii și servește cu orez și salată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Culinar