4 porții gata în 20 minute
Ingrediente necesare preparării salatei
1 kg cartofi noi
1 lingură ulei
1 ceapă tăiată sferturi
1 linguriță zahăr tos
1 lingură pastă de curry
4-6 linguri iaurt natur pentru servit
O mână de pătrunjel proaspăt pentru ornat
Cum prepari salata de cartofi cu curry
1 Fierbe cartofii 12-15 minute, până când se pătrund.
2 Încinge uleiul și prăjește ceapa, adaugă zahărul și ține pe foc 5-7 min. Adaugă pasta de curry și amestecă 1-2 min. Adaugă 2-3 linguri de apă și încălzește.
3 Scurge cartofii de apă și taie-i felii; adaugă amestecul de ceapă, amestecă și lasă deoparte să se răcorească.
4 Pune salata în bolul de servit, stropește cu iaurt și presară pătrunjel proaspăt și servește.
Încearcă și această variantă de salata de cartofi