Salată de andive cu avocado, costiță și nuci
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2016/01/Salată-de-andive-cu-avocado-costiță-și-nuci.jpg)
4 porții gata în 20 minute
Ingrediente necesare preparării salatei
12 felii costiță afumată, tăiată bucăți
1 ceapă roșie, tăiată julien
250 g andive
2 bucăți avocado, tăiat felii
2 linguri ulei de măsline
2 linguri muștar cu boabe întregi
1 lingură miere
2 linguri zeamă de lămâie
75 g nuci, tocate
Cum prepari salata de andive
1 Prăjește costița într-un vas neaderent, până când devine crocantă și apoi lasă deoparte. Micșorează flacăra și adaugă ceapa; sotează câteva minute și apoi combină cu costița.
2 Porționează frunzele de ndive în platourile de servit și presară avocado, ceapa și costița. Între timp, prepară vinegreta: pune în vasul cald uleiul, muștarul, mierea, zeama de lămâie și nucile și încălzește uniform. Stropește salata cu vinegreta și servește.
Sursa foto: 123rf.com
Dacă vrei să încerci și o altă salată, îți recomandăm cea mai simplă rețetă de salata de fasole boabe