Rețetă de ciorbă de perișoare de post. Este decioasă și hrănitoare, perfectă pentru masa de prânz

Ne aflăm în perioada Postului Paștelui și o mulțime de oameni mănâncă alimente de post în această perioadă. Așadar, îți propunem o rețetă de post, perfectă pentru masa de prânz.

Pregătește o ciorbă de perișoare de post, pentru că este o rețetă delicioasă și sănătoasă, care conține legume pline de vitamine. Se prepară rapid și ușor, este sățioasă și hrănitoare. Iată cum se prepară ciorba de perișoare de post, potrivit secretele.com.

Rețetă de ciorbă de perișoare de post

Ingrediente:

  • o ceapă;
  • un morcov;
  • doi cartofi;
  • o rădăcină de pătrunjel;
  • un păstârnac;
  • un praf de sare;
  • o legătură de pătrunjel;
  • un litru de borș;
  • două linguri ulei;
  • 100 g ciuperci tocate;
  • o jumătate de pungă de granule de soia;
  • două linguri de făină;
  • o lingură de orez;
  • un cartof fiert;
  • o jumătate de chiflă.

Mod de preparare:

Primul pas este să cureți toate legumele, după care să le speli bine și să le tai la dimensiunea pe care o dorești. După care, legumele se pun la fiert, în apă cu sare și puțin ulei. Următorul pas este să pregărești perișoarele.

Se zdrobește cartoful fiert, după care se omogenizează cu restul ingredientelor. Chifla se înmoaie, apoi se scurge de apă și se pune în compoziția de perișoare. Se amestecă bine totul se fac perișoarele cu mâna udă. Apoi se pun în ciorbă, și se adaugă borșul fiert, puțin câte puțin. Ciorba se lasă la fiert timp de 20-25 de minute.

Când ciorba este gata, se presară deasupra pătrunje și se servește fierbinte.

Poftă bună!

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Alimentele care te feresc de depresie și gânduri negre. Nu trebuie să îți lipsească din casă

Conopidă crocantă cu sos de miere și usturoi. Aperitivul de post pe care cei dragi îl vor adora

Rețetă de cartofi prăjiți ca în Banat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar