Ne aflăm în perioada Postului Paștelui și o mulțime de oameni mănâncă alimente de post în această perioadă. Așadar, îți propunem o rețetă de post, perfectă pentru masa de prânz.
Pregătește o ciorba de perisoare de post, pentru că este o rețetă delicioasă și sănătoasă, care conține legume pline de vitamine. Se prepară rapid și ușor, este sățioasă și hrănitoare. Iată cum se prepară ciorba de perișoare de post, potrivit secretele.com.
Primul pas este să cureți toate legumele, după care să le speli bine și să le tai la dimensiunea pe care o dorești. După care, legumele se pun la fiert, în apă cu sare și puțin ulei. Următorul pas este să pregărești perișoarele.
Se zdrobește cartoful fiert, după care se omogenizează cu restul ingredientelor. Chifla se înmoaie, apoi se scurge de apă și se pune în compoziția de perișoare. Se amestecă bine totul se fac perișoarele cu mâna udă. Apoi se pun în ciorbă, și se adaugă borșul fiert, puțin câte puțin. Ciorba se lasă la fiert timp de 20-25 de minute.
Când ciorba este gata, se presară deasupra pătrunje și se servește fierbinte.
Poftă bună!
Uite mai multe ciorbe de post!
Foto: shutterstock.com
Mihaela Tudor
Citește și:
Alimentele care te feresc de depresie și gânduri negre. Nu trebuie să îți lipsească din casă
Conopidă crocantă cu sos de miere și usturoi. Aperitivul de post pe care cei dragi îl vor adora
Rețetă de cartofi prăjiți ca în Banat