Porc stir-fry rapid

Înlocuiește tocănița clasică – de care probabil te-ai și săturat – cu o rețetă rapidă și gustoasă. Cum am făcut noi porcul stir-fry:

porc-stir-fry

* 4 porții * timp de preparare 15 minute

INGREDIENTE

■ 2 linguri ulei de floarea soarelui

■ 3 linguri sos de soia

■ 4 căței de usturoi, zdrobit

■ 1 linguriță semințe de susan

■ 1 linguriță praf de chilli

■ 1 linguriță pastă de chilli

■ 1 ardei gras, tăiat felii

■ 100 g porumb fraged, tăiat felii pe lungime

■ 1 legătură ceapă verde, tăiată orizontal, păstrează câteva deoparte pentru ornat

■ 350 g carne de porc fără grăsime, tăiată fâșii

■ 250 g orez brun fiert

■ 1 lingură ulei de susan

MOD DE PREPARARE

1 Combina 1 lingura ulei de floarea soarelui, sosul de soia, usturoiul, susanul, chilli – pasta și praful.

2 Încinge wok-ul la temperatura maxima și adauga uleiul ramas și prajește legumele amestecând continuu 3 min, pâna când încep sa se înmoaie.

3 Adauga carnea și prajește amestecând 5 min și adauga chilli. Adauga orezul și ține pe foc 2 min. Servește cu ulei de susan și ceapa verde.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Culinar