Descoperă secretul unei fripturi delicioase de porc, cu sos dulce-acrișor!
![porc-dulce-acrisor]()
* 4 porții * timp de preparare 40 de minute
INGREDIENTE
800 g muschiuleț subțire de porc
12 caise uscate
8 prune
o ceapa
100 g piept afumat de porc
4 linguri vin alb sec
cimbru
sare și piper
MOD DE PREPARARE
- Carnea se spala si se usuca cu un servet, dupa care se taie felioare care se repartizeaza în patru bucați de hârtie de copt.
- Se taie ceapa si se repartizeaza, la fel pieptul de porc afumat care se taie cât mai subțire.
- Se pun alaturi de carne si câte 3 caise uscate si 2 prune, se presara sare, piper si cimbru si se întorc doar capatele pachetului de hârtie în sus.
- Se asaza în tava de copt, se pune câte o lingura de vin în fiecare pachet si se aduna definitiv hârtia. Se lasa la cuptor 30 de minute.
Pentru că e savuroasă, îți lăsăsm aici și o rețetă nemaipomenita de muschiulet de porc la tava!
O rețetă Libertatea pentru femei.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro