Pâine cu feta şi verdeaţă

paine cu feta si verdeata

12 porţii gata în 1 oră şi 15 minute, 219 calorii per porţie, 15 g grăsimi, 12 g carbohidraţi

Ingrediente necesare preparării pâinii cu feta și verdeață

– 180 g făină integrală

– 3 lingurițe bicarbonat de sodiu

– 3 ouă

– 100 ml ulei de măsline

– 1 lingură ulei de floarea soarelui

– 100 ml lapte

– Un praf de piper negru

– 200 g brânză feta, sfărâmată

– 100 g cașcaval, răzuit

– 6 frunze de mentă, tocată

– 2 crenguțe rozmarin, tocat

– 3 linguri pătrunjel proaspăt, tocat

Cum prepari pâinea cu feta și verdeață

1 Încinge cuptorul la semnul 4/180°C. Într-un bol larg pune făina și bicarbonatul. Într-o cană bate ouăle cu laptele și uleiul.

2 Combină făina cu ouăle, adaugă restul ingredintelor și amestecă. Toarnă compoziția în forma de chec de 1 litru tapetată cu hârtie de copt și dă la cuptor 40-50 minute, până când crește și se pătrunde. Servește caldă sau rece.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Aperitive, gustari, mic dejun, sandwich