Nu mai arunca zeama de la iaurt! Faci o mare greșeală

Probabil fiecare dintre noi are acest obicei atunci când deschide un pahar de iaurt. Este vorba despre momentul în care aruncăm zeama din iaurt la chiuvetă. Aceasta este o mare greșeală pe care o facem deoarece această zeamă este de fapt zer și are un conținut bogat de proteine.

De ce nu mai arunci zerul din iaurt?

Acest zer are rolul de a păstra în condiţii optime a compoziţia iaurtului. Din acest motiv, iaurtul este foarte bun de mâncat chiar şi la câteva zile după ce a fost deschis.

„Este format în mod fundamental din apă și săruri minerale și este bogat în calciu și fosfor, motiv pentru care nu ar trebui să-l îndepărtăm', a explicat nutriționista Isabel Artero, pentru doctorulzilei.ro.

Drept urmare, data viitoare când ai poftă de un iaurt nu mai arunca la chiuvetă această zeamă pentru că arunci ce e mai bun. Dacă te deranjează acest zer, poți pur și simplu să agiți borcanul înainte de a-l deschide sau să amesteci conținutul cu o linguriță.

Foto: 1235rf.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum să vorbești cu medicul de familie dacă vrei să obții cât mai multe sfaturi utile de la el

Siropul de varză roşie calmează frisoanele

Cum să previi mastita în perioada alăptării bebelușului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Culinar