Motivul pentru care trebuie să renunți la cântarul electronic de baie – “Există o altă modalitate de a măsura sănătatea şi fericirea”

De ce trebuie sa renunti la cantarul din baie

De ce trebuie sa renunti la cantarul din baie

Un dietetician ne avertizează să nu avem încredere în numărul pe care îl vedem pe cântarul din baie.

Leanne Ward, expert în nutriție, din Brisbane, Australia, ne sfătuiește să renunțăm la cântar pentru că nu arată adevărata noastră greutate.

Leanne Ward a demonstrat acest lucru cu ajutorul unor imagini. Femeia  arată cum a pus mai mult de două kilograme în doar câteva  ore.

La începutul zilei cântărea  69.5 kg, iar seara avea 71.6 kg.

“Ţi s-a întâmplat vreodată să te urci pe cântar şi să ţi se oprească inima? Da, cunosc sentimentul. Ţi se rupe sufletul. Cum ar fi dacă ţi-aş spune că există o altă modalitate de a măsura sănătatea şi fericirea?”, a scris aceasta pe pagina personală de Instagram.

Cântarul nu reflectă realitatea

“Nu există cântărire perfectă şi nu există un număr magic care te va face fericită, sănătoasă. Este doar un simplu număr, care fluctuează zilnic. Încetează să obţii acel număr de kilograme, ci concentrează-te pe efortul pe care îl depui zilnic”, a spus Leanne.

https://www.instagram.com/p/BgQpixTH21B/

“Retenția de apă, balonarea, menstruația, toate acestea afectează numărul kilogramelor”

“Îmi amintesc că urmam o dietă strictă și petreceam foarte mult timp în sala de sport, însă numărul kilogramelor rămânea același”, a mai scris ea.

Valorea noastră ca oameni nu este definită de un număr

“Le îndemn pe femei să vadă sănătatea și mișcarea ca pe o investiție în viitor. Dacă ești bolnav, îți faci o programare la doctor. La fel ar trebui să fie și cu sportul. Programează-ți câteva ore în program și consideră-le întâlniri de la care nu poți lipsi”, a încheiat Leanne Ward, expert în nutriție.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Dieta