Horoscopul chinezesc 2018, Anul Câinelui de Pământ

Anul chinezesc începe pe 16 februarie, odată cu a doua Lună Nouă de după solstițiul de iarnă. Pentru fiecare dintre zodii vor fi determinante raporturile în care se află cu patronul acestui an, Câinele.

Horoscopul chinezesc 2018

Citeste si Afla ce zodie esti in Zodiacul Chinezesc, în funcție de anul nașterii

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Șobolan: dragoste, bani, carieră, sănătate


Horoscopul chinezesc 2018 pentru Șobolan anticipează un an obișnuit. Cu ajutorul unor prieteni, lucrurile se vor întoarce în direcția pe care ți-o dorești.

S-ar putea să te simți sub presiune și să ai senzația că rămâi fără energie. Trebuie să te relaxezi și să-ți faci timp pentru activități fizice. Chiar dacă nu este cel mai bun an din viața ta, dacă ai grijă de tine și te calmezi, poate fi un an satisfăcător.

Află previziunile complete!

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Bou: dragoste, bani, carieră, sănătate

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Bou avertizează că anul acesta nu mai merge cu șefia, ca în anul 2017, an al Cocoșului. Trebuie diplomație.

Este anul Câinelui. Iar Câinelui sensibil și meticulos, cu abordarea lui intelectuală, nu-i place dinamica viguroasă a Boului. Iată de ce, pe alocuri, va fi un an dificil pentru nativul în Zodia Boului. Dar n-o să-și bată el capul prea tare. Cel mai puternic semn al zodiacului va trece prin toate problemele care, de altfel, nici nu vor fi foarte mari.

Află previziunile complete!

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Tigru: dragoste, bani, carieră, sănătate

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Tigru arată că Anul Câinelui va fi un an foarte bun pentru tine. Îți va fi cu atât mai bine cu cât vei putea să mai lași din agresivitatea caracteristică.

Fiind cel mai bun aliat al Câinelui, nativul în Zodia Tigrului este privilegiat anul acesta. Câinele și Tigrul fac echipă bună în problemele care privesc justiția, dreptatea, în general. Este adevărat că ambele semne manifestă o doză de egoism, de încăpățânare și de agresivitate.

Află previziunile complete!

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Iepure: dragoste, bani, carieră, sănătate

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Iepure indică o creștere a confortului personal. Vibrațiile și karma vor cunoaște îmbunătățiri semnificative.

2017, Anul Cocoșului, a fost dur cu mulți dintre cei născuți în Zodia Iepurelui. Norocul nu le-a dat pe dianfară. Câinele nu este cel mai bun partener al Iepurelui, dar este mai potolit, mai corect și mai înțelept. Influența lui va genera în Iepure mai multă prudență și o doză bine venită de echilibru.

Află previziunile complete!

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Dragon: dragoste, bani, carieră, sănătate

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Dragon avertizează asupra stresului și provocărilor care urmează.

Anul 2016, al Maimuței, a fost greu dar cu succes. Anul 2017, al Cocoșului, se poate spune că a fost un an bun. Anul Câinelui, însă, vine cu cerințe de la alt nivel. Tensiunea dintre Câine și Dragon îl determină pe cel dintâi să-i ridice ștacheta foarte sus Dragonului. Dacă acesta arată ce poate și scoate ce e mai bun din el, va fi răsplătit cu porția cuvenită de noroc.

Află previziunile complete!

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Șarpe: dragoste, bani, carieră, sănătate

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Șarpe indică un an bun, mai ales din punct de vedere profesional.

Anii 2015, al Caprei, și 2016, al Maimuței, au fost mai duri pentru Șarpe. 2017, Anul Cocoșului, a fost unul mai bun. Trendul continuă în 2018, Anul Câinelui. Pentru nativii în Zodia Șarpelui care știu să apeleze la ajutorul prietenilor și al colegilor, va fi un an prosper. Mai util și mai eficace va fi sprijinul din partea persoanelor de sex opus.

Află previziunile complete!

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Cal: dragoste, bani, carieră, sănătate

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Cal anticipează un an bun, mai bun decât precedentul.

2015, Anul Caprei, a fost un an plăcut. 2016, Anul Maimuței, a fost unul mai degrabă confuz. Iar 2017, Anul Cocoșului, ți-a adus niște probleme neașteptate. Anul 2018, Anul Câinelui, va întoarce mersul lucrurilor în favoarea ta. Cariera și banii vor merge într-o direcție bună, iar ambițiile tale pot fi reactivate.

Află previziunile complete!

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Capră: dragoste, bani, carieră, sănătate

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Capră vede o ameliorare în privința respectului și aprecierii de care se vor bucura nativii zodiei.

Anul 20017, Anul Cocoșului, n-a fost foarte confortabil pentru nativii din Zodia Caprei. Agresivitatea Cocoșului s-a făcut simțită în incidentele și obstacolele de tot felul. Nici combinația cu Câinele nu este cea mai reușită, dar, cel puțin, Capra va simți mai mult respect și mai multă apreciere. Anul va fi o suită de suișuri și coborâșuri. Având în semnul tău steaua Tai Sui, Capra va trebui să fie într-o alertă permanentă.

Află previziunile complete!

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Maimuță: dragoste, bani, carieră, sănătate

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Maimuță anticipează un an de revenire, cu mai multe satisfacții decât precedenții.

După anii 2015 și 2016, ani inflamați, 2017, Anul Cocoșului, a fost un an chiar aspru pentru nativii din Zodia Maimuței. Anul Câinelui, 2018, va fi un an mult mai bun, cu mai multe satisfacții și mai multe plăceri. Vei munci mult de tot, dar o vei face cu plăcere. Dacă plănuiești să te muți, este anul potrivit s-o faci.

Află previziunile complete!

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Cocoș: dragoste, bani, carieră, sănătate

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Cocoș indică multe schimbări în dragoste ți în carieră. Toți te vor susține și te vor ajuta.

În primul rând, fii prevăzătoare cu banii. Pune-i la bancă, fă-ți un cont de economii. Pentru că anul acesta se anunță niște pierderi sau, cel puțin, niște perioade de stagnare. Aceastea vor fi legate de stagnările din domeniul profesional.

Fiind un An al Câinelui, cerințele de ordin moral și intelectual vor fi ridicate. Ori te vei ridica la nivelul cerințelor, ori vei avea de pierdut. Oricum, vei resimți tensiune și stres. Stilul tău repezit și stările de spirit schimbătoare nu se mai potrivesc cu ceea ce te așteaptă anul acesta.

Află previziunile complete!

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Câine: dragoste, bani, carieră, sănătate

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Câine este ca un pom de Crăciun: licărește tot de șanse și bucurii.

2017, Anul Cocoșului, a fost un an plin de durități și obstacole pentru tine. Dar a venit timpul să culegi fructele muncii tale. Este anul tău, lumea ar trebui să fie la picioarele tale. Ai toate șansele, la toate nivelurile, pe toate planurile. Numai că nu le ai de-a gata, ci ascunse pe după diverse obstacole.

Ponoasele pe care le-ai tras anul trecut se datorează în mare măsură neputinței tale de înțelegere. N-ai înțeles cerințele pentru că n-au fost scrise pe limba ta. Tu știi drumul drept și cinstit, nu știi să jonglezi și să umbli cu subînțelesuri. Dar asta s-a terminat.

Află previziunile complete!

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Porc: dragoste, bani, carieră, sănătate

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Porc anticipează unele provocări și neplăceri. Un an mediocru (2015, Anul Caprei) a fost de un an enervant (2016, Anul Maimuței) și de unul de-a dreptul nesuferit (2017, Anul Cocoșului). Și vine Anul Câinelui care încă nu e cel bun pe care-l aștepți. Nici rău nu va fi, dar vei mai avea ceva bătaie de cap.

Câinele are niște principii atât de diferite de ale Porcului încât și să vrea, Câinele n-ar ști cum să-i facă Porcului pe plac. Porcul e prietenos, deschis, uneori delăsător, dar asta îl privește mai mult pe el și mai puțin pe ceilalți. Câinele e cu gândul la muncă, la efort susținut, la performanță intelectuală.

Află previziunile complete!

Află ce zodie ești în Zodiacul Chinezesc, în funcție de anul nașterii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Zodiac Chinezesc