Horoscopul chinezesc 2018 pentru Cal: dragoste, bani, carieră, sănătate

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Cal anticipează un an bun, mai bun decât precedentul. Anul Câinelui de Pământ începe pe 16 februarie, odată cu a doua Lună Nouă de după solstițiul de iarnă.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Cal

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Cal: privire generală

2015, Anul Caprei, a fost un an plăcut. 2016, Anul Maimuței, a fost unul mai degrabă confuz. Iar 2017, Anul Cocoșului, ți-a adus niște probleme neașteptate. Anul 2018, Anul Câinelui, va întoarce mersul lucrurilor în favoarea ta. Cariera și banii vor merge într-o direcție bună, iar ambițiile tale pot fi reactivate.

Nativii în Zodia Calului nu prezintă probleme de încredere și nu se dau înapoi de la munca susținută. De asemnea, Calul, ca unul dintre cele mai robuste semne ale zodiacului, este în cărți la siguranță și consecvență.

Toate acestea se potrivesc cu valorile Câinelui, deci anul acesta Calul va fi una dintre zodiile privilegiate. Iar cei care se preocupă de studiu și de îmbunătățirea performanțelor intelectuale vor avea și mai mult de câștigat.

Mai multă sinceritate în locul unui comportament demonstrativ, mai multă modestie și cumpătare vor atrage, de asemnea, succesul și prosperitatea.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Cal: DRAGOSTE

Din perspectivă romantică, anul 2018 este un an bun pentru tine. Dacă ești singură, ai șanse să întâlnești acea persoană specială. Dacă ești într-o relație, aceasta se va consolida și vă veți apropia tot mai mult. Dar ai grijă la influența Florii de Piersic! Nu te lăsa tentată de vreun flirt sau vreo aventură!

Nativii în Zodia Calului care sunt căsătoriți se vor confrunta cu lisa de timp pentru cultivarea relației. Asta, pentru că anul acesta cariera va fi importantă și foarte solicitantă. Ceea ce pot face în compensație este să dea valoare momentelor petrecute împreună cu partenerul.

Pentru noroc în dragoste, poartă accesorii negre, de formă ovală sau cu profil vălurit.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Cal: BANI

În 2018, vei avea suficient noroc la bani. De fapt, acesta ar putea fi anul în care îți vei cumpăra casă sau mașină, sau ceva la fel de important. Poți să și investești în niște acțiuni. Dar ai grijă: nu cumpăra un singur pachet. Investește câte puțin, în mai multe locuri și nu cu bani de împrumut! Profitul s-ar putea să apară ceva mai târziu, nu imediat. Și nu cheltui în avans, în contul unor câștiguri viitoare.

Poartă alb-fildeș, gri deschis și auriu pentru noroc la bani. Așază în birou sau în camera ta, înspre nord-vest, obiecte albe și de cristal.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Cal: CARIERĂ

Cariera ta este în ascensiune. Vei fi foarte ocupată anul acesta. Dar, cel puțin, o să-ți placă ce faci și o să fii apreciată. În anul Câinelui, implicarea și seriozitatea îți vor fi răsplătite. Îți vei atinge cele mai importante obiective.

Dacă tot vei avea noroc la bani anul acesta, ce-ar fi să investești ceva în perfecționarea ta profesională?

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Cal: SĂNĂTATE

În Anul Câinelui, Calul stă bine și cu sănătatea.
Ocazional, poate să mai apară câte o contuzie sau poate o entorsă, dar nimic mai serios de atât.

Dacă practici un sport de contact, ești predispusă la ciocniri și accidentări. Deci, alege o manieră de joc mai prudentă. De asemenea, ai grijă în mod special de sănătatea inimii, a pielii și a ochilor.

Află ce zodie ești în Zodiacul Chinezesc, în funcție de anul nașterii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Zodiac Chinezesc