Horoscopul chinezesc 2018 pentru Tigru: dragoste, bani, carieră, sănătate

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Tigru arată că va fi un an foarte bun pentru tine. Îți va fi cu atât mai bine cu cât vei putea să mai lași din agresivitatea caracteristică. Anul Câinelui de Pământ începe pe 16 februarie, odată cu a doua Lună Nouă de după solstițiul de iarnă.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Tigru

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Tigru: privire generală


Fiind cel mai bun aliat al Câinelui, nativul în Zodia Tigrului este privilegiat anul acesta. Câinele și Tigrul fac echipă bună în problemele care privesc justiția, dreptatea, în general.

Este adevărat că ambele semne manifestă o doză de egoism, de încăpățânare și de agresivitate. De aceea, se recomandă un pic mai multă înțelegere pentru ceilalți. Altfel, anul acesta există riscul de pierdere a unor prietenii și chiar a relației de cuplu. Și nu este cazul, pentru că anul acesta chiar o să ai nevoie de prieteni.

Este un an cu suișuri și coborâșuri. O să ai niște griji legate de legalitate, care o să implice o mulțime de acte. Din fericire, cu norocul pe care îl ai în Anii Câinelui, și de data aceasta lucruile vor ieși cât se poate de bine.

Pe de altă parte, vei călca niște oameni pe bătături. Ca să nu ai de pierdut, mai bine gândește de fiecare dată înainte de a vorbi. Soluția sigură este să lucrezi și să petreci timp de preferință cu persoane cu care știi sigur că te înțelegi bine.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Tigru: DRAGOSTE

Pentru femeile Tigru, anul nu este tot atât de norocos ca pentru bărbații din aceeași zodie. Cele singure vor avea o serie de provocări în materie de noi parteneri. Vor fi combinații nesatisfăcătoare, poate chiar puțin agasante. Ia-o încet și lasă-ți spațiu de retragere.

Dacă ești într-o relație permanentă, fii atentă la o a treia persoană. Cineva umblă să tulbure apele. Poate fi o rudă sau un prieten al partenerului. Soluția nu este să-i sari la beregată, nici să provoci discuții aprinse cu partenerul. Fii șmecheră și câștigă-i bunăvoința intrigantului. Găsește-i punctul slab și gâdilă-l acolo.

Albul este culoarea ta norocoasă în dragoste în acest an. De asemenea, jadul, cristalele și podoabele dreptunghiulare.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Tigru: BANI

Când scârțâie în dragoste, merge bine la bani! Dacă ai de gând să faci o investiție, răspunsul e DA. Va fi profitabilă. Asta nu înseamnă să arunci banii orbește. Studiază bine problema înainte de a cheltui.

Dacă ești consultant, liber profesionist, agent de asigurări sau de imobiliare, anul acesta începi să încasezi frumos.

Pentru noroc la bani, te ajută galbenul, maroul deschis, portocaliul deschis. Poartă jad sau cristale și vei lovi două ținte deodată: dragostea și banii.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Tigru: CARIERĂ

Cariera ta este clar în creștere. Vei avea oportunități de promovare și de venituri suplimentare. Dacă lucrezi în servicii publice, anul acesta va fi, în mod special, foarte bun pentru tine.

Mai multă fermitate și mai multă implicare în muncă îți vor folosi. Însă nu trebuie să faci mare caz d emunca ta. Nu trebuie să-i tensionezi pe cei din jur. Trebuie ca totul să pară ușor și firesc. Astfel, îi vei convinge total pe colegi, pe șefi și pe clienți.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Tigru: SĂNĂTATE

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Tigru este destul de optimist. Cel puțin fizic te vei bucura de o sănătate solidă. S-ar putea, însă, să treci prin stări de ușoară depresie sau anxietate anul acesta. Evită împrejurările și lucrurile cu încărcătură Yin în exces. Evită înmormântările și cimitirele, filmele lacrimogene. Mergi mai degrabă la nunți. Alege locurile însorite, caută soarele. Nu purta argint pentru că este puternic încărcat cu energie Yin.

Află ce zodie ești în Zodiacul Chinezesc, în funcție de anul nașterii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Zodiac Chinezesc