Horoscopul chinezesc 2018 pentru Cocoș: dragoste, bani, carieră, sănătate

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Cocoș indică multe schimbări în dragoste ți în carieră. Anul Câinelui de Pământ începe pe 16 februarie, odată cu a doua Lună Nouă de după solstițiul de iarnă.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Cocoș

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Cocoș: privire generală


Anul acesta, toată lumea pare să fie la dispoziția ta: familia, prietenii, colegii. Toți te vor susține și te vor ajuta.

În primul rând, fii prevăzătoare cu banii. Pune-i la bancă, fă-ți un cont de economii. Pentru că anul acesta se anunță niște pierderi sau, cel puțin, niște perioade de stagnare. Aceastea vor fi legate de stagnările din domeniul profesional.

Fiind un An al Câinelui, cerințele de ordin moral și intelectual vor fi ridicate. Ori te vei ridica la nivelul cerințelor, ori vei avea de pierdut. Oricum, vei resimți tensiune și stres. Stilul tău repezit și stările de spirit schimbătoare nu se mai potrivesc cu ceea ce te așteaptă anul acesta.

Concret, dacă toți cei apropiați vor fi lângă tine și te vor susține, asta se așteaptă și din partea ta. Munca va trebui să ocupe un loc mai important în viața ta. Și va trebui să ai un comportament cât se poate de responsabil în privința banilor.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Cocoș: DRAGOSTE

Acesta este primul domeniu în care te așteaptă schimbări. Dacă ești singură, va fi anul întâlnirii cu cineva potrivit. Va fi o întâlnire încântătoare. Dar ca să nu treci pe lângă noroc fără să-l vezi, va trebui să-ți raționalizezi munca și să-ți mai iei câte o pauză. Ai grijă să arăți bine mai tot timpul și să întâlnești lume.

Pentru nativii în Zodia Cocoșului care sunt căsătoriți sau într-o relație stabilă, vine o perioadă de redescoperire a romantismului. Profită de fiecare moment cu partenerul tău și nu-l irosi în ciondăneli de dragul ciondănelii.

Pentru noroc în dragoste, poartă mult roșu și accesorii cu formă de diamant.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Cocoș: BANI

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Cocoș anticipează perioade de progres și perioade de stagnare. Dar sigur va fi mai bine decât anul trecut. Nu e un an potrivit pentru investiții și speculații. Nici pentru credite noi sau cumpărături cu plata în rate.

Ca să-ți meargă mai bine în privința banilor, poartă verde smarald și galben citron, Plasează o plantă verde în birou sau în camera ta.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Cocoș: CARIERĂ

Schimbarea e în aer. Dacă te-ai cam săturat de ceea ce faci, Anul Câinelui este potrivit pentru o schimbare de job sau chiar de carieră. Găsește-ți timp să înveți ceva nou sau să-ți completezi anumite cunoștințe nefolosite.

Agresivitatea ta caer se manifestă mai mult în glumă ar trebui de acum să-ți folosească în viață. Nu aștepta să vină șansele la tine – caută-le tu! Dacă vrei o promovare sau o mărire de salariu, vorbește cu șefii, oferă-te să-ți mai pui ceva în fișa postului. Ai șanse reale să reușești.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Cocoș: SĂNĂTATE

Anul 2018 vine cu anumite neplăceri în privința sănătății. Chiar dacă nu este vorba de ceva grav, disconfortul te va sâcâi frecvent. Ai grijă de sistemul tău digestiv. Mănâncă ce trebuie și când trebuie, pentru că stomacul tău nu este în anul lui de maximă toleranță.

Dacă ai probleme cu somnul, asta poate cauza mai departe neplăceri de tot felul. Nu mânca seara decât cu 3-4 ore înainte de culcare și fă-ți rost de puțnă activitate fizică.

Află ce zodie ești în Zodiacul Chinezesc, în funcție de anul nașterii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Zodiac Chinezesc