Zodiacul Chinezesc: cu cine ești compatibil

Zodiacul Chinezesc are alte reguli, iar zodiile reprezentate de animale se împart mai departe în patru grupe mari (a câte trei de fiecare) ale compatibilității. Se spune că oamenii născuți sub aceste semne au personalități și concepții asemănătoare despre viață.

Așadar, se presupune că sunt capabili să se înțeleagă bine între ei. Mai jos sunt câteva exemple despre cum funcționează aceste relații:

Provocatorii

Șobolanul, Maimuța și Dragonul
Dacă ești născut în anul Șobolanului, vei avea nevoie de încrederea unui Dragon. Oricum, cei care sunt Dragoni au nevoie de caracterul oportunist al Șobolanului și de viclenia Maimuței pentru că Dragonii tind să fie încăpățânați. Altfel spus, oamenii născuți în anul Maimuței au nevoie de abilitatea Șobolanului și de insuflețirea Dragonului. Cei născuți în aceste semne sunt persoane optimiste care știu ce vor.

Individualiștii

Calul, Câinele și Tigrul
Dacă ești născut în anul Calului, esti o persoană care face planuri și care are nevoie de hotărârea unui Câine sau de un Tigru care să te aducă cu picioarele pe pământ. În altă ordine, Calul e de asemenea nerăbdător și are nevoie de seninătatea unui câine sau de aventurile pe care un Tigru i le poate oferi. Violenței Tigrului i se opune sociabilitatea Câinelui. Oricine e născut în acești ani tinde să fie un hoinar, un emotiv sau un impulsiv.

Gânditorii

Șarpele, Cocoșul și Boul
Dacă ești născut în anul Boului, ești ferm și ai nevoie de excentricitatea Cocoșului sau de atracția și tactul Șarpelui. Pe de altă parte, sinceritatea Cocoșului are nevoie de șiretenia Șarpelui și de hotărârea Boului. Oricine e născut în acești ani are toate șansele să fie practic, stăpân pe sine și persistent.

Concilianții

Iepurele, Oaia și Porcul
Dacă ești născut în anul Iepurelui, ești isteț și capabil să ții în frâu tendința Oii de a face donații pentru orice poveste care îi smulge un oftat. Oaia de asemenea îl ajută pe Iepure să își stabilească prioritățile în viață. Iepurele este strateg și are nevoie de puterea mistrețului și de temperamentul blând al Oii. Oricine e născut în acești ani este susținător, modest, deschis și milos.

Zodiacul Chinezesc 2023: Porcul

Zodiacul Chinezesc 2023: Câinele

Zodiacul Chinezesc 2023: Cocoșul

Zodiacul Chinezesc 2023: Maimuța

Zodiacul Chinezesc 2023: Capra

Zodiacul chinezesc 2023: Calul

Zodiacul Chinezesc 2023: Șarpele

Zodiacul Chinezesc 2023: Dragonul

Zodiacul Chinezesc 2023: Iepurele

Zodiacul Chinezesc 2023: Tigrul

Zodiacul Chinezesc 2023: Bivolul

Zodiacul Chinezesc 2023: Șobolanul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Zodiac Chinezesc