Horoscopul chinezesc 2018 pentru Iepure: dragoste, bani, carieră, sănătate

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Iepure indică o creștere a confortului personal. Vibrațiile și karma vor cunoaște îmbunătățiri semnificative. Anul Câinelui de Pământ începe pe 16 februarie, odată cu a doua Lună Nouă de după solstițiul de iarnă.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Iepure

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Iepure: privire generală


2017, Anul Cocoșului, a fost dur cu mulți dintre cei născuți în Zodia Iepurelui . Norocul nu le-a dat pe dianfară. Câinele nu este cel mai bun partener al Iepurelui, dar este mai potolit, mai corect și mai înțelept. Influența lui va genera în Iepure mai multă prudență și o doză bine venită de echilibru.

În mod special, Iepurii cu un background intelectual vor găsi mai multe satisfacții anul acesta. Cei mai nepăsători, înclinați spre un stil de viață mai superficial, vor fi puși în încurcătură.

Din punct de vedere profesional, se prefigurează un an cu succese. Condiția este ca Iepurele să lase la o parte sfiala și să ceară ajutor. Acesta poate veni din partea prietenilor și colegilor.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Iepure indică chiar un an mai norocos ca de obicei. Chiar dacă se va trezi cu niște cheltuieli suplimentare, acestea îi vor aduce satisfacție.

Este un an bun în special pentru cei care activează în vânzări, în imobiliare și în asigurări. Aceasta, pentru că iepurele va beneficia de iscusință în comunicare și interacțiune. Pe de altă parte, cu atâta comunicare și interacțiune, cei căsătoriți ar trebui să se abțină de la combinații extracojugale.

Vei fi în avantaj dacă vei fi de încredere, consecvent și de o moralitate ireproșabilă. Șmecheria nu ține cu tine anul acesta.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Iepure: DRAGOSTE

Ești sub auspiciile Florii de Piersic. Asta e de mare folos în privința carierei și a relațiilor de tot felul, dar poate fi și o capcană.

Dacă ești într-o relație serioasă sau căsătorită, ai grijă de relația ta! Nu ceda tentației și nu călca pe alături. Nici măcar nu da curs flirturilor și atențiilor galante, pentru că va fi foarte ușor să stârnești gelozia. În privința relației, totul va fi minunat dacă nu dai motive să fie altfel.

Dacă ești singură, Floarea de Piersic te va transforma într-o atracție irezistibilă. Nu te grăbi, nu te angaja imediat. Stăpânește-ți nerăbdarea. Ia-o încet, cu o cunoaștere minuțioasă și o apropiere treptată.

Pentru noroc în dragoste, poartă accesorii rotunde, cu jad și cristal, și haine albe.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Iepure: BANI

Felicitări! Conform Horoscopului chinezesc 2018 pentru Iepure, o să vezi mulți bani în cont! Dacă ai planuri stagnate care depind de bani, a sosit momentul realizării lor.

Pentru și mai mult noroc la bani, poartă maro deschis, bej și, în general, culori de pământ. Dar și unele accesorii de culoare mov fac bine. Aceleași culori îți vor aduce prosperitate dacă le integrezi în decorul biroului sau al locului în care faci banii. La fel, cu obiectele de jad și cristal. Acestea îți vor aduce calm și clarviziune.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Iepure: CARIERĂ

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Iepure indică un trend ascendent în cariera ta. Șefii vor începe să te observe mai bine ca până acum. Iar asta poate să înceapă cu inițiativa ta de a le solicita sprijinul sau acordul într-o problemă de serviciu. Chiar dacă nu ai neapărată nevoie, alege ceva te pune într-o lumină bună și fă-i să observe. Apoi pune-te pe muncă și profită de atenția pe care ai atras-o.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Iepure: SĂNĂTATE

Te simți cumva hiperactivă? Ai un surplus de energie? Pentru un nativ în Zodia Iepurelui această stare nu este departe de normalitate. Anul va fi unul solicitant, cu multe activități, deci energia multă o să-ți prindă bină.

Dar dacă, la sfârșitul zilei de muncă, îți mai rămâne enrgie, ai grijă cum o folosești. Nu în petreceri sălbatice, nu în sporturi extreme. Riști să te accidentezi, riști toxiinfecții alimentare.

Punctele tale slabe anul acesta vor fi presiunea arterială și concentrația de colesterol. Deci, grijă la dietă, mai moale cu alcoolul!

Află ce zodie ești în Zodiacul Chinezesc, în funcție de anul nașterii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Zodiac Chinezesc