Horoscopul chinezesc 2018 pentru Maimuță: dragoste, bani, carieră, sănătate

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Maimuță anticipează un an de revenire, cu mai multe satisfacții decât precedenții. Anul Câinelui de Pământ începe pe 16 februarie, odată cu a doua Lună Nouă de după solstițiul de iarnă.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Maimuță

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Maimuță: privire generală


După anii 2015 și 2016, ani inflamați, 2017, Anul Cocoșului, a fost un an chiar aspru pentru nativii din Zodia Maimuței . Anul Câinelui, 2018, va fi un an mult mai bun, cu mai multe satisfacții și mai multe plăceri. Vei munci mult de tot, dar o vei face cu plăcere. Dacă plănuiești să te muți, este anul potrivit s-o faci.

Financiar vorbind, va fi un an cu suișuri și coborâșuri. Vei avea multe oportunități de a câștiga suplimentar, dar și multe ocazii de a cheltui fără socoteală. Nici cariera nu va fi lipsită de oportunități. Trebuie să fii pe fază și să profiți de ele.

Anul acesta, vei primi mult ajutor din partea prietenilor, ceea ce-ți va consolida șansele în toate privințele. Trebuie să fii atentă la manifestările tale emoționale care, ocazional, vor tinde către extreme. De asemenea, trebuie să ai grijă de sănătatea cuiva mai în vârstă din familie.

Poate Câinele nu are un gust pentru risc atât de dezvoltat ca al Maimuței. Dar nu poate să nu-i admire curajul. Așa că, în acțiunile riscante, Câinele va sprijini Maimuța. Dacă Maimuța nu va reuși întotdeauna să câștige, cel puțin va ieși cu minimum de daune.

Pentru ca Maimuța să-i fie pe plac Câinelui, trebuie să fie de încredere și să pună accentul pe latura intelectuală. De asemnea, să aleagă colaborarea atunci când are ceva important de făcut.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Maimuță: DRAGOSTE

Există mult romantism pus deoparte pentru tine. Dacă ești singură, vei avea ceva pretendenți anul acesta. Numai nu te lăsa vrăjită de aparențe și de calitățile exterioare. Împrumută din înțelepciunea Câinelui și alege cu cap. Ai șanse să-ți întâlnești perechea ideală unde nu te aștepți. Undeva, în aglomerație – într-o călătorie de afaceri, în liftul unei instituții sau la un grătar cu prietenii – vai întâlni pe cineva foarte diferit de tine, poate chiar un străin.

Pentru Maimuța căsătorită sau aflată într-o relație, se pregătesc multe tentații în afara casei. Este treaba ta ce faci, dar riști să dai o relație temeinică pe una superficială, trecătoare.

Și nu lăsa munca să intervină între tine și partenerul tău. Nu-i vorbi exclusiv despre munca ta și mai lasă-l și pe el să vorbească.

Pentru noroc în dragoste, poartă roșu și accesorii în formă de diamant.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Maimuță: BANI

Anul 2018 arată bine pentru tine din punct de vedere financiar. În mod special, cei care au un job full-time vor mai avea și colaborări în plus. Iată de ce am spus că munca te va acapara cu totul.

Cei care lucrează pe bază de comision, în consultanță, PR, asigurări sau imobiliare, trebuie să fie pregătiți pentru sincope urmate de câștiguri consistente. Nu vă repeziți să cheltuiți deîndată ce vă intră ceva în cont. Trebuie pus deoparte cât de puțin. Nu vă angajați la cheltuieli în avans și la cumpărături pe datorie.

Noroc o să vă poarte nuanțele de verde, albastrul și accesoriile bleu sau gri deschis. De asemenea, va fi benefică o plantă verde în birou sau în camera voastră.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Maimuță: CARIERĂ

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Maimuță vestește vântul schimbării. Este posibil să fii transferată în alt departament sau în alt oraș. Schimbarea va fi în bine. Și este posibil să fie vorba chiar despre un job nou, într-o altă companie.

În mediul profesional, fii temperată și ai grijă la ce vorbești. Unii oameni nu au simțul umorului și nu gustă glumele făcute pe socoteala lor. Cineva foarte ranchiunos plănuiește să se răzbune. Deocamdată nu știe cum. Iar când va ști, tu vei fi departe.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Maimuță: SĂNĂTATE

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Maimuță în privința sănătății are avertismente minore. Este o problemă moderată de imunitate: răceli, un pic de febră, deranj stomacal.

Dar stai bine cu sănătatea psihică și ai destulă energie pentru anul intens care începe. Odihnește-te când simți nevoia și ieși mai des în aer liber.

Află ce zodie ești în Zodiacul Chinezesc, în funcție de anul nașterii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Zodiac Chinezesc