Horoscopul chinezesc 2018 pentru Câine: dragoste, bani, carieră, sănătate

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Câine este ca un pom de Crăciun: licărește tot de șanse și bucurii. Anul Câinelui de pământ începe pe 16 februarie, odată cu a doua Lună Nouă de după solstițiul de iarnă.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Câine

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Câine: privire generală


2017, Anul Cocoșului, a fost un an plin de durități și obstacole pentru tine. Dar a venit timpul să culegi fructele muncii tale. Este anul tău, lumea ar trebui să fie la picioarele tale. Ai toate șansele, la toate nivelurile, pe toate planurile. Numai că nu le ai de-a gata, ci ascunse pe după diverse obstacole.

Ponoasele pe care le-ai tras anul trecut se datorează în mare măsură neputinței tale de înțelegere. N-ai înțeles cerințele pentru că n-au fost scrise pe limba ta. Tu știi drumul drept și cinstit, nu știi să jonglezi și să umbli cu subînțelesuri. Dar asta s-a terminat.

Însă un an bun pentru tine nu înseamnă un continuu carnaval. Cărțile tale câștigătoare rămân discreția, seriozitatea, modestia. Vei mai întâmpina obstacole și acestea te vor agita emoțional. Nu planifica schimbări radicale. Stabilitatea și calmul, continuitatea în activitate îți vor aduce beneficiile maxime.

Nativii în Zodia Câinelui vor avea parte de surprize, de șocuri. Dar Câinele, în cumințenia lui, poate să transforme surprizele în oportunități. Păstrând baza solidă – profesia și familia – poate experimenta lucruri noi.

Știi ce e paradoxal? Că Maimuța, Capra și Dragonul știu să profite mai ușor de avantajele oferite de Câine, patronul anului. Pentru că aceste zodii sunt campioanele gândirii pozitive. Câinele, însă, primește șansele cu mai mult scepticism, chiar dacă este propriul său an zodiacal. Mai puțin flexibil, mai prudent, mai ezitant, Câinele e în stare să rateze șansele pe care el însuși și le oferă. Femeile născute în Zodia Câinelui sunt, totuși, mai puțin inhibate decât bărbații și mai apte de a beneficia de acest an minunat.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Câine: DRAGOSTE

În dragoste nu se petrec lucruri spectaculoase. Dacă ești singură, acesta nu este anul care să întoarcă radical situația și s-o încehie cu o căsătorie. Iar dacă ești deja măritată sau într-o relație stabilă, nu vei avea nici prea multă dramă, nici prea mult extaz.

Te vei simți cam singură în anumite perioade din an și te vei retrage discret. Trebuie să ieși, trebuie să comunici, trebuie să cunoști lume. Lasă emoțiile să ți se vadă, nu le ascunde.

Ca să-ți îmbunătățești șansele în dragoste, adoptă culorile albastru și verde. Poartă accesorii prelungi, dreptunghiulare.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Câine: BANI

2018 este un an bun pentru tine și din punct de vedere financiar. Iar bun înseamnă pentru tine stabil, echilibrat. Nu vei da mari lovituri, nu vei avea mari pierderi. Ca să-ți conservi starea de bine, nu face investiții majore și nu-ți schimba anul acesta locuința.

Nu lăsa pe nimeni să te bată la cap cu sfaturi în privința banilor. Calea ta este calea cea bună pentru tine. Nu te lăsa atrasă în scheme de investiție, împrumuturi, jocuri sau pariuri. Oricum, nu-ți stau în caracter. Dar vor circula tot felul de idei în jurul tău. Alungă-le ca pe un roi de muște. Și continuă să pui câte puțin deoparte.

Nunațele de bleu și de albastru sunt culorile tale norocoase când vine vorba de bani. De asemenea, accesoriile gri deschis. Păstrează mereu o ceașcă cu apă în birou sau în camera ta.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Câine: CARIERĂ

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Câine anticipează un an stabil și în carieră. Spre deosebirii de reprezentanții altor zodii, pe tine nu te va împinge nimeni de la spate. Vei conta pe tine și pe capacitățile tale.

Munca intensă va fi cheia. De asemenea, va trebui să acorzi mai multă atenție rolului tău în echipă și să fii mai răbdătoare în lucrul cu detaliile. Nu lua decizii majore în privința carierei pentru că acesta este un an de consolidare, nu de asumare a unor riscuri.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Câine: SĂNĂTATE

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Câine în privința sănătății atrage atenția asupra importanței odihnei. Dacă nu faci excese – și nu e în firea ta să faci – nu vei avea probleme cu imunitatea. O afecțiune cronică ar putea să te supere din nou, dar nu în mod grav.

Doar cu munca ești în pericol să exagerezi. Deci, când trebuie să te oprești, oprește-te! Implică-te în activități fizice, petrece timp în aer liber și refă-ți săptămânal forțele. Astfel, totul va fi perfect.

Află ce zodie ești în Zodiacul Chinezesc, în funcție de anul nașterii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Zodiac Chinezesc