Horoscopul chinezesc 2018 pentru Porc: dragoste, bani, carieră, sănătate

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Porc anticipează unele provocări și neplăceri. Anul Câinelui de Pământ începe pe 16 februarie, odată cu a doua Lună Nouă de după solstițiul de iarnă.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Porc

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Porc: privire generală

Un an mediocru (2015, Anul Caprei) a fost de un an enervant (2016, Anul Maimuței) și de unul de-a dreptul nesuferit (2017, Anul Cocoșului). Și vine Anul Câinelui care încă nu e cel bun pe care-l aștepți. Nici rău nu va fi, dar vei mai avea ceva bătaie de cap.

Câinele are niște principii atât de diferite de ale Porcului încât și să vrea, Câinele n-ar ști cum să-i facă Porcului pe plac. Porcul e prietenos, deschis, uneori delăsător, dar asta îl privește mai mult pe el și mai puțin pe ceilalți. Câinele e cu gândul la muncă, la efort susținut, la performanță intelectuală.

Ideea este că anul acesta, Câinele îl va tot mâna de la spate și îl va pune la eforturi serioase pe Porc. Dar nu-l va șicana, pentru că nu-i stă în fire. Dacă porcul se mobilizează, va fi răsplătit cinstit. Și dacă nu, tot Porcul va câștiga, pentru că el niciodată nu se oftică. Dacă-și reduce efortul, își reduce și pretențiile.

Toate aceste informații au relevanță doar în cazul în care nativul în Zodia Porcului își propune să realizeze ceva anume în acest an. Și dacă își propune, poate realiza. Cu eforturi, cu mai multă atenție la detalii, cu mai multă responsabilitate. Și mai trebuie să aibă inițiativă și să comunice cu bună credință, nu doar așa, ba în glumă, ba cu arțag.

Vestea bună este că vei avea parte de apreciere și recunoaștere din partea superiorilor ierarhici. Fii atent la cei care vor să-ți ia ceva ce-ți aparține. Poate fi vorba de un proiect la muncă, dar poate fi vorba chiar despre partener.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Porc: DRAGOSTE

Floarea de Piersic te influențează mai mult decât pe majoritatea zodiilor anul acesta. Fii pe fază. Dacă ești singură, anul acesta îți aduce în cale sufletul pereche. Previziunea este valabilă în mod special pentru femei.

Dacă ești într-o relație stabilă, probabil că veți trece la nivelul următor, oricare considerați voi că ar fi acesta. Căsătorie sau un copil… Dar, vorbind de Floarea de Piersic, atenție la tentații! Un triunghi amoros nu e norocos.

Roșul și galbenul sunt culorile care îți aduc noroc în dragoste. (Nu le purta împreună dacă ești în Spania: spanioluu consiuderă combinația tabu, deși o au în steagul țării!) Poartă bijuterii cu rubin, jad sau cristale.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Porc: BANI

Vei avea un an potrivit în privința banilor – nici prea-prea, nici foarte-foarte. Vei beneficia de sprijinul unui prieten (bărbat).

Dacă ai de luat decizii în privința banilor, spre deosebire de cei din alte zodii, tu poți să le iei bazându-te pe intuiție. Și nu ezita foarte mult, că pierzi momentele favorabile. Mai pune câte puțin deoparte, ca să ai un surplus pentru vacanță sau altceva care cere bani.

Roșu deschis, roz, roșu bordo sunt culorile care îți aduc noroc la bani. De asemnea, accesoriile verde oliv și o ceașcă cu apă în birou sau în camera ta.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Porc: CARIERĂ

Anul Câinelui nu vine cu mâna goală la tine. Îți aduce câteva oportunități pe tărâm profesional. Vei descoperi că mai sunt și alții cu ochii pe oportunitățile tale. Ce faci? Îi lași să-ți sufle de sub nas norocul? Pe de altă parte, nu-i bai dacă pierzi prima șansă. Vor mai fi și altele.

Acel prieten bărbat, sau altul, te va ajuta și în carieră. Norocul mare îl ai dacă ai un șef bărbat. O să-l poți impresiona cu devotamentul, cu loialitatea și cu competența. Și de aici, iată promovarea, iată creșterea de salariu.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Porc: SĂNĂTATE

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Porc privitor la sănătate nu dezvăluie nimic îngrijorător. Poate nu dai marile lovituri în privința carierei și a banilor, dar de sănătate nu te poți plânge.

Dacă, totuși, te supără ceva, ergi la medic, ocupă-te – nu lăsa să-ți strice echilibrul și bunăstarea din acest An al Câinelui.

Află ce zodie ești în Zodiacul Chinezesc, în funcție de anul nașterii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Zodiac Chinezesc