Horoscopul chinezesc 2018 pentru Bou: dragoste, bani, carieră, sănătate

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Bou avertizează că anul acesta nu mai merge cu șefia, ca în anul 2017, an al Cocoșului. Trebuie diplomație. Anul Câinelui de Pământ începe pe 16 februarie, odată cu a doua Lună Nouă de după solstițiul de iarnă.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Bou

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Bou: privire generală

Este anul Câinelui. Iar Câinelui sensibil și meticulos, cu abordarea lui intelectuală, nu-i place dinamica viguroasă a Boului. Iată de ce, pe alocuri, va fi un an dificil pentru nativul în Zodia Boului . Dar n-o să-și bată el capul prea tare. Cel mai puternic semn al zodiacului va trece prin toate problemele care, de altfel, nici nu vor fi foarte mari.

Anii Câinelui, de regulă, nu sunt ani foarte răi. Pentru Bou, deranjul nu va fi mult mai mare decât bâzâitul unei muște. În altă ordine de idei, va fi un an favorabil studiilor și învățăturii de tot felul.

Cât despre încăpățânarea ta proverbială… va atinge apogeul anul acesta. Nu ți-e greu? Încearcă să asculți, să comunici, să fii un pic mai flexibilă. Va fi benefic și relaxant. Ieși în lume, fii sociabilă și vei avea surpriza că îți place.

Banii nu vor veni foarte ușor de-a lungul anului. La job, va crește încărcarea și va trebui să ai grijă de proporția justă dintre muncă și câștiguri. Din fericire, vei avea parte de multă susținere din partea partenerului. Oricum, nu-ți planifica mari cheltuieli și mari investiții anul acesta.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Bou: DRAGOSTE

Ghici? Cupidon se ține după tine. Dacă-ți cauți perechea, ieși în lume, socializează și fii răpitoare. În dragoste, verdele îți va purta noroc; de asemenea, accesoriile prelungi, cu lemn.

Dacă ești, deja, într-o relație, treaba merge înainte și s-ar putea să treceți la nivelul următor. Cu condiția să comunici mai bine și să depășești chichițele pentru care vă tot certați.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Bou: BANI

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Bou este reținut în privința prosperității financiare. Să zicem că trebuie să fii mereu conștientă de starea conturilor tale. Nu cumpăra impulsiv ca să nu regreți a doua zi. Încearcă să pui cât de puțin deoparte în fiecare lună.

Pentru mai mult noroc la bani, înconjoară-te de verde, bleu și negru. Combină și adoptă aceste culori și în vestimentație. Ține undeva, discret, în birou, o ceșcuță cu apă.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Bou: CARIERĂ

Fii înțeleaptă și prevăzătoare cum e Câinele care patronează acest an. Nu lua decizii pe care nu le-ai gândit bine înainte. Păstrează un profil discret și ai grijă să fii eficientă în muncă. Nu te lăsa atrasă în conflictele altora. Păzește-ți spatele pentru că e cineva care încearcă să te sape.

Anul acesta, norocul tău în carieră depinde direct de cât muncești și cum muncești. Caută mai degrabă să-ți păstrezi și să-ți consolidezi poziția decât să dai lovitura în altă parte. Anul acesta, faci echipă mai bună cu femeile decât cu bărbații.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Bou: SĂNĂTATE

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Bou nu este alarmant din punctul de vedere al sănătății. Nu vei avea probleme majore. Te vor sâcâi probleme minore părecum virozele, durerile de cap sau niște curbe emoționale mai pronunțate.

Încearcă să ai grijă de stomac și de tot ce este situat în abdomen. Evită munca prelungită și petrecerile peste noapte. Dacă respecți aceste indicații, vei fi OK.

Află ce zodie ești în Zodiacul Chinezesc, în funcție de anul nașterii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Zodiac Chinezesc