Horoscopul chinezesc 2018 pentru Șobolan: dragoste, bani, carieră, sănătate

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Șobolan anticipează un an obișnuit. Cu ajutorul unor prieteni, lucrurile se vor întoarce în direcția pe care ți-o dorești. Anul Câinelui de Pământ începe pe 16 februarie, odată cu a doua Lună Nouă de după solstițiul de iarnă.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Șobolan

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Șobolan: privire generală


S-ar putea să te simți sub presiune și să ai senzația că rămâi fără energie. Trebuie să te relaxezi și să-ți faci timp pentru activități fizice. Chiar dacă nu este cel mai bun an din viața ta, dacă ai grijă de tine și te calmezi, poate fi un an satisfăcător.

Prietenii vor juca un rol foarte important pentru tine în anul 20018, anul Câinelui. Deci, fă-ți prieteni, nu-ți face dușmani și apreciază prietenii pe care-i ai. Sigur îți vor întinde o mână la nevoie. În orice caz, ține-ți temperamentul sub control și gândește înainte de a vorbi.

Concentrează-ți energia asupra învățăturii anul acesta. Nu sta pe loc, fără să evoluezi. Știința nu este doar putere, ea te va ajuta în multe feluri.

Nativii din Zodia Șobolanului au șanse mari de promovare, deci arată tot ce poți. Iar dacă te gândești să începi propria afacere, acesta ar putea fi anul potrivit. Dar alege-ți cu grijă asociatul! S-ar putea să fie prieten în față, dar să te înjunghie pe la spate. Ai grijă de sănătatea celor mai în vârstă din familie.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Șobolan: DRAGOSTE

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Șobolan atrage atenția asupra importanței comunicării. Dacă ești într-o relație, trebuie să comunici mai mult și să te ocupi de problemele existente. Nu le ignora, pentru că ele pot fi preludiul unor probleme la care nici nu te gândești acum. În același timp, e posibil să treci prin niște stări de nervozitate. Trebuie să faci efortul de a-l ascult ape celălalt și de a-ți stăpâni emoțiile intense.

Dacă ești singură, e timpul să-ți pui rochia cea mai frumoasă și să ieși în lume. Anul Câinelui va fi pentru tine plin de distracție și senzații tari! Ține ochii larg deschiși pentru că ai șanse mari să-ți găsești perechea anul acesta. Va fi un an ca un piersic înflorit: peste tot vei întâlni posibili parteneri. Deci, fă în așa fel încât să arăți mereu bine. Un pont: poartă bijuterii galbene, de jad sau de cristal.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Șobolan: BANI

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Șobolan indică o situație confortabilă din punctul acesta de vedere. Banii vin puțin câte puțin, cam încet, dar constant. Dacă vrei să investești, nu te hazarda. Fă-o chibzuit, prudent. Nu te încrede orbește nici măcar în prietenii bine intenționați. Dacă anul nașterii tale este 1972, vei avea noroc la bani mai mult decât orice alt nativ în Zodia Șobolanului.

În același timp, ține cot de faptul că roșul, verdele și movul sunt culorile tale norocoase anul acesta. Așadar, poartă mereu măcar una dintre ele și adaugă-ți-le în cameră ca să-ți aducă prosperitate.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Șobolan: CARIERĂ

În privința carierei, de asemenea, viitorul apropiat arată bine. Sunt multe oportunități de a încheia înțelegeri avantajoase. Petrecând mai mult timp cu potențialii parteneri de proiecte sau clienți, te vei asigura de răspunsurile favorabile pe care le aștepți.

Nativii în Zodia Șobolanului vor prospera dacă își vor îmbunătăți abilitățile de comunicare. Anul acesta va trebui să stai în lumina reflectoarelor ca să câștigi.

Există, de asemnea, indicii că se apropie o promovare sau o mărire de salariu. Asigură-te că ai făcut tot ce era de făcut ca să se întâmple asta. Și asigură-te de bunăvoința managementului, lucru care nu se obține doar muncind bine.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Șobolan: SĂNĂTATE

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Șobolan nu este alarmant în privința sănătății. Va fi un an de echilibru, cu condiția să nu uiți de odihnă, de relaxare, de activitatea fizică.

În mod special trebuie să ai grijă de ficat și de rinichi. Acestea sunt zonele tale sensibile în acest an. Respectă un regim alimentar și de viață care să le ferească de riscuri. De asemenea, ai grijă la cuțite și alte instrumente tăietoare. Este posibil un mic accident la un moment dat, în cursul anului.

Află ce zodie ești în Zodiacul Chinezesc, în funcție de anul nașterii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Zodiac Chinezesc