Horoscopul chinezesc 2018 pentru Dragon: dragoste, bani, carieră, sănătate

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Dragon avertizează asupra stresului și provocărilor care urmează. Anul Câinelui de Pământ începe pe 16 februarie, odată cu a doua Lună Nouă de după solstițiul de iarnă.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Dragon

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Dragon: privire generală


Anul 2016, al Maimuței, a fost greu dar cu succes. Anul 2017, al Cocoșului, se poate spune că a fost un an bun. Anul Câinelui, însă, vine cu cerințe de la alt nivel. Tensiunea dintre Câine și Dragon îl determină pe cel dintâi să-i ridice ștacheta foarte sus Dragonului. Dacă acesta arată ce poate și scoate ce e mai bun din el, va fi răsplătit cu porția cuvenită de noroc.

Mai întâi, Câinele cere de la Dragon să manifeste loialitate, să fie de încredere și să fie corect. Apoi, să abă la rândul său încredere în cei care merită și să muncească din greu. Pas cu pas, toate acestea trebuie îmbunătățite.

Vor fi ocazii de a câștiga mulți bani dintr-o lovitură. Dar vor fi și momente grele. Așa că Dragonul trebuie să fie prevăzător și să nu cheltuiască la fel de ușor cum câștigă. Pune cât de puțin deoparte în fiecare lună.

Steaua ta norocoasă stă în mâinile cuiva apropiat. Poate fi o rudă, un prieten sau un coleg. Lucrurile vor merge mai bine pentru tine datorită acestui ajutor. Dar nu da vrabia din mână pe cioara din par! Nu cheltui bani în avans, nu demisiona înainte de a avea un alt contract pregătit. E un an cu capcane și cu goluri de aer pentru tine.

Și totuși, în acest An al Câinelui, va bate vântul schimbării. Vor fi schimbări în cariera ta, în statusul financiar, în relații. Fii pe fază să nu te ia pe nepregătite, dar nu grăbi tu schimbarea până sunt coapte condițiile.

Nativii în Zodia Dragonului care activează în domenii creative – scriitori, copywriteri, designeri, artiști – nu vor avea probleme anul acesta. Cu toate tulburările din jur, ei vor cădea mereu în picioare.

Oricum, anul acesta va fi mai puțin agresiv și dăunător decât a fost Anul Caprei, 2015, și cel al Cocoșului, 2017. Este posibilă puțină relaxare.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Dragon: DRAGOSTE

Dacă ești într-o relație stabilă, parcă te vei simți datoare să confirmi încordarea dintre Câine și Dragon. Mai ales dacă relația este încă în formare și partenerii încă nu se cunosc perfect. Atunci sunt posibile fricțiuni și iritări din nimic, provocate de partenerul Dragon. În cuplurile vechi, asta s-a mai întâmplat și va trece aproape neobservat.

Ar fi bine ca, peste an, partenerii să petreacă puțin timp separat. Să-și dea ocazia de a se regăsi după scurte călătorii sau măcar ieșiri în oraș, fiecare cu prietenii lui. Dacă ceva intervine și zdruncină armonia, tăcerea e cea mai proastă soluție. Dragonul trebuie să rămână comunicativ. Totul trebuie rezolvat imediat, ca să nu agraveze.

Dacă ești dingură, trebuie să ai răbdare. Ieși mai des, socializează mai mult. Vor fi multe oportunități, poate cineva chiar te-a luat în vizor. Dar trebuie să fii selectivă, să nu te grăbești într-o relație nepotrivită. E posibil să dai de cineva de care să-ți fie greu să scapi.

Pentru noroc în dragoste, poartă accesorii dreptunghiulare și îmbracă-te în nunațe de verde.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Dragon: BANI

Situația ta financiară se va îmbunătăți treptat. Trebuie să ai încredere și răbdare. Ceea ce ar trebui să te îngrijoreze este mai degrabă felul în care cheltuiești. Propune-ți să economisești ceva lunar și pune deoparte imediat. Altfel, tu ești în stare să cheltuiești toul într-o zi. Pe de altă parte, și suma care va crește în contul de economii o să-ți facă multă plăcere.

Anul acesta există posibilitatea să ai o pierdere nu tocmai neglijabilă. Este bine să ai o rezervă pentru acest caz. Nu te angaja în ceva care presupune plată în rate pentru că nu se știe dacă vei putea plăti.

Pentru noroc la bani, ține o ceașcă cu apă în birou, sau în camera ta de acasă.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Dragon: CARIERĂ

Vor fi obstacole și conflicte în calea ta, din punct de vedere profesional. Minimizează-le riscul și gravitatea! Nu te certa cu nimeni, nu face declarații războinice. Și nu te lăsa antrenată în conflictele altora. Judecă la rece și nu reacționa impulsiv. Vorbele tale te-ar putea băga în necaz.

Vei avea o oportunitate de schimbare a jobului, la același sau la alt angajator. Fii pe fază să observi când se produce momentul, dar nu te pripi. Vei fi ajutată, dacă este spre binele tău.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Dragon: SĂNĂTATE

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Dragon are anumite avertismente. Dat fiind conflictul cu Câinele, Dragonul va avea o sensibilitate în zona toracică și stomacală. Ai grijă ce mănânci și unde mănânci.

De asemena, trebuie să ai mare grijă dacă te angajezi în activități sportive riscante. Mai ales dacă este vorba despre cățărat și alpinism. Riști să te accidentezi. Echipamentul, asigurarea, comunicarea, traseul, echipa – toate trebuie să fie perfecte.

Află ce zodie ești în Zodiacul Chinezesc, în funcție de anul nașterii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Zodiac Chinezesc