Horoscopul chinezesc 2018 pentru Capră: dragoste, bani, carieră, sănătate

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Capră vede o ameliorare în privința respectului și aprecierii de care se vor bucura nativii zodiei. Anul Câinelui de Pământ începe pe 16 februarie, odată cu a doua Lună Nouă de după solstițiul de iarnă.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Capră

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Capră: privire generală


Anul 20017, Anul Cocoșului, n-a fost foarte confortabil pentru nativii din Zodia Caprei . Agresivitatea Cocoșului s-a făcut simțită în incidentele și obstacolele de tot felul. Nici combinația cu Câinele nu este cea mai reușită, dar, cel puțin, Capra va simți mai mult respect și mai multă apreciere.

Anul va fi o suită de suișuri și coborâșuri. Având în semnul tău steaua Tai Sui, Capra va trebui să fie într-o alertă permanentă. S-ar putea să ai dificultăți de concentrare, să-ți pierzi calmul, dar și să pierzi ceva bani. În același timp, trebuie să-ți controlezi comportamentul și să ai grijă ce vorbești, ca să nu dai de necazuri.

În compensație, câteva stele norocoase strălucesc în zodia ta, ceea ce te va scoate la capăt cu bine. Este important să-ți vezi de treaba ta, să nu te bagi în ce nu te privește și să nu te lași antrenată în bârfele și conflictele altora.

Este un an bun pentru acei nativi din Zodia Caprei care au o afacere. Condiția este să facă în continuare ceea ce știu să facă. Ideile noi, reprofilările nu sunt sortite succesului anul acesta.

Stilul de viață al Câinelui nu se potrivește cu cel al Caprei. Zona în care vor rezona va fi cea a profesionalismului și a respectului pentru artă și creativitate. Aici s-ar putea crea o punte de comunicare cu patronul acestui an și s-ar putea înregistra niște reușite.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Capră: DRAGOSTE

Pentru nativii din Zodia Caprei căsătoriți sau care sunt într-o relație de durată, lucruile vor merge foarte bine. Romantismul dintre voi se va reactiva spectaculos. Ai grijă, însă, la cuvinte, pentru că uneori ești în pericol să-ți rănești partenerul cu niște vorbe spuse prea ușor. De asemnea, ferește-te de tentația de a călca pe-alături!

Dacă ești singură, nu vei avea chiar atât de mult noroc ca Boul sau ca Șarpele. Vei cunoaște persoane interesante, dar niciuna nu va fi chiar ceea ce-ți dorești. Ar fi bine să nu te grăbești să te angajezi într-o relație prea strânsă înainte de a cunoaște bine persoanele. Una dintre acestea ar putea să te bage într-o mare belea.

Ceea ce va aduce acest an va fi lărgirea cercului de prieteni și cunoștințe. Iar de aici, la momentul potrivit, va apărea acea persoană specială care îți este destinată.

Culorile care îți poartă noroc în dragoste sunt verdele și albastrul. Accesoriile dreptunghiulare, lungi, din lemn vor fi, de asemenea, aducătoare de noroc.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Capră: BANI

În general, din punct de vedere financiar, va fi un an bun. Vei avea multe oportunități de câștig suplimentar. Nu vor fi sume mari, dar, puțin câte puțin, va conta. Va trebui să fii ceva mai cumpătată cu cheltuielile. Nu-ți trebuie neapărat ultimul răgnet în materie de gadgeturi și de modă. Și nu-i mai răsfăța cu cadouri extravagante pe cei dragi.

Dacă ai un partener de afaceri, fii atentă la el! Nu-l lăsa să împrumute bani cuiva care nu este de încredere. Ai grijă că este cam neglijent și s-ar putea să cădeți victime unui furt.

Culorile care aduc noroc la bani: gri, bleumarin și maro închis. Păstrează permanent o ceașcă cu apă în birou sau în camera ta.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Capră: CARIERĂ

Și în carieră treburile merg satisfăcător. Vei munci pe rupte, dar vei avea satisfacții. Fie că este vorba despre o promovare, fie că este vorba despre creșterea veniturilor – efortul îți va fi răsplătit. Prietenii și colegii sunt importanți – apelează la ajutorul lor când este cazul. Câinelui îi plac coooperarea și buna înțelegere.

Totuși, să nu se înțeleagă că va fi un an fără probleme în activitatea profesională. Va fi ceva stres cauzat de persoane cu temperament conflictual. Și nu doar atât. Există persoane fățarnice care te-ar săpa dacă ar putea. Dar nu vor putea, câtă vreme tu muncești intens și ești eficientă. Nu le acorda nicio atenție. Nici într-un caz nu deschide un conflict pentru că, dintr-o scânteie se va încinge ditamai focul.

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Capră: SĂNĂTATE

Horoscopul chinezesc 2018 pentru Capră avertizează asupra unor provocări. Din punct de vedere fizic, în linii mari, vei fi OK. Ceea ce te va sâcâi vor fi unele stări depresive, sentimentul lipsei de direcție în viață. Asta vine de la mult stres și de la oboseala cronică.

Trebuie să faci pauze din când în când, să-ți schimbi complet preocupările pentru câteva zile. Întâlnește-te cu prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult și nu discutați despre muncă!

Află ce zodie ești în Zodiacul Chinezesc, în funcție de anul nașterii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Zodiac Chinezesc