Gogoși pufoase: secretul ca să îți iasă ca la magazin

Secretul pentru gogosi pufoase: ce sa faci ca sa iasa la fel ca la magazin. Trucul mai putin stiut.

Gogosile reprezinta unul dintre deserturile preferate ale romanilor, dar pot reprezenta si un mic dejun perfect, consistent si hranitor. Pentru a fi insa usor de consumat gogosile trebuie sa fie pufoase, cu un aluat aerat.

Secretul pentru gogosi pufoase: ce sa faci ca sa iti iasa aluatul aerat

Cel mai important lucru in prepararea aluatului pentru gogosi este sa nu adaugam zahar in cantitati mari. Explicatia este una simpla: zaharul in cantitati mari va face ca aluatul sa creasca mai greu si mai putin.
In plus, la momentul prajirii, acesta se va arde si astfel gogosile nu vor mai iesi pufoase, ca la gogoserie. Este important astfel sa punem o cantitate mica in aluat, maximum 40 de grame la 500 de grame de faina.

Daca va temeti ca gogosile nu vor iesi dulci nu va faceti griji: acestea vor fi pudrate oricum cu zahar.

Afla aici un alt secret pentru obtinerea de gogosi pufoase.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Culinar