Dieta cu fructe și legume. Meniu complet pentru 7 zile

dieta cu fructe si legume

Dietele cu fructe și legume sunt ideale pentru cei care vor să scape rapid de câteva kilograme.

Primăvara, în special, aceste diete cu fructe și legume ajută organismul să se detoxifice și redau corpului energia pierdută în zilele friguroase de iarnă. Atenție însă, aceste diete cu fructe și legume nu trebuie ținute perioade îndelungate pentru că nu aduc organismului necesarul de proteine de care atât de mare nevoie. În general, nutriționiștii susțin că dietele bazate pe fructe și legume trebuie să țină între 3 și maximum 7 zile, perioadă în care, în functie de organism, se slăbește între 3 și 5 kg.

Diete cu fructe și legume. Ce conține meniul în fiecare zi

Iată un exemplu de meniu, pe o săptămână, bazat pe fructe și legume:

Ziua 1: Mănâncă doar fructe, în orice cantitate. Poti sa alegi orice fel de fruct, pe care să-l mănânci la orice oră, însă nu ai voie să faci suc de fructe. În această zi trebuie să bei minimum 10 pahare cu apa

Ziua 2: Mănâncă doar legume, pe care le poți pregăti cum îți place ție, fierte, crude sau la grătar. Nu adaugi insa ulei sau smântână. Poti pune sare, piper, zeamă de lămâie și condimente (oregano, cimbru, busuioc etc). Cantitatea de legume este nelimitată, însă este indicat ca mesele să fie dese.

Foloseste urmatoarele 5 minute sa vezi cateva curiozitati despre fructe!

Citește mai mult pe wowbiz.ro https://bit.ly/2vtBnoF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Dieta