Dieta Cambridge. Slăbit rapid cu mese lichide

Dieta Cambridge promite un slăbit rapid. Principiul acestei diete constă în înlocuirea meselor solide cu mese compuse din shake-uri, supe și batoane proteice.

Medicii explică foarte clar că această dietă este obligatoriu de urmat pe un termen scurt și sub atenta supraveghere a specialistului.

Dieta Cambridge a devenit cunoscută în anul 2019, iar idee principală a regimului este respectarea unui consum caloric care să se încadreze între 400 și 1500 de colorii. Cu cât vrei să slăbești mai mult cu atât trebuie să mănânci mai puțin. În această situație, corpul intră în stare de „cetoză' și începe să ardă depozitele de grăsime.

Dieta Cambridge. Slăbit rapid cu mese lichide

Dieta Cambridge: Etape

În prima etapă, cea de atac, este important să consumi maxim 550 de calorii și să bei 2,5 litri de apă pe zi. Atenție! Nu uita că mesele trebuie să fie preponderent alcătuite din lichide – shake-uri și supe. Aceasta este etapa pe care trebuie să o urmezi între 2 și 12 săptămâni.

În etapa a doua a dietei Cambridge începi să adaugi alimente în limita a 800 de calorii pe zi. Lapte degresat, sucuri de fructe, legume și supe. Timp de o săptămână ești invitată să te hrănești astfel.

Etapa a treia permite servirea a 3 mese pe zi care să nu depășească 1000 de calorii. Acum ai voie să întroduci unul sau două alimente solide.

Ultima etapă, cea de întreținere, te plasează în jurul a 1400 de calorii pe care poți să le iei din aceleași mese lichide, adaugând însă și una solidă.

Nu uita! Înainte să începi orice dietă este important să-ți faci un examen medical, iar pe parcursul ei să fii urmărită de un specialist.

Credit foto: Arhivă Revista Avantaje

TOP Afrodisiace: 5 alimente care-ți îmbunătățesc libidoul

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Dieta