Cum a slăbit Andreea Marin 20 de kilograme – Ce dietă a urmat vedeta

În ultimii ani, Andreea Marin și-a schimbat complet regimul alimentar și stilul de viață. Iar rezultatele sunt pe măsură.

Vedeta a reușit să slăbească peste 20 de kilograme și se menține în continuare.

Care este secretul siluetei Andreei Marin

Andreea Marin susține că alimentația corectă, sportul și un stil de viață sănătos sunt lucrurile care o ajută să se mențină în formă.

În plus, fosta prezentatoare tv folosește în mâncărurile sale un ingredient secret – turmericul.

Cum a slăbit Andreea Marin

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, vedeta ne spune care este dieta pe care o urmează.

“Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de el ca de ciumă – ultima masă la 7 seara.
Carbohidraţi, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe şi legume proaspete în fiecare zi, dar la distanţă de mese. Atenție, fructe şi legume fără hormoni, fără toxine! Încercaţi să alegeţi ceea ce vine de a ţară şi nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii şi alunele. Sare cât mai puţină, zahăr deloc, e bună şi mierea, nu prea des… Gimnastica de dimineaţă, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta.Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep. Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înţeleg viaţa fără mişcare, fără sport.Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simţi că scapi controlul să îţi permiţi şi excepţii, după care să nu uiţi să reechilibrezi balanţa.
Voi avea tăria să mă ridic acum din pat? Voi sări peste ora de aerobic sau mă voi ţine de program, aşa cum mi-am promis aseară? Cât voi mai rezista să trec pe lângă cofetărie fără să-ntorc capul spre vitrină? O să încetez vreodată cu văicăreala? Da sigur, o să vina ziua în care o să spuneţi: ‘Sunt un alt om. Şi nu doar pentru că arăt mai bine, ci pentru că m-am împăcat cu mine însămi” , a mărturisit Andreea Marin.

Vezi cum funcționează dieta Rina!

 

Iulia Sandu

Foto: facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Dieta