Andreea Marin se menține în formă prin optimism

Cum se mentine in forma Andreea Marin

Andreea Marin este o fire energică și pozitivă care emană bucurie în jur.

Chiar dacă n-a avut parte numai de momente roz, Andreea Marin este un om optimist, puternic, care știe ce vrea de la viață și de la cei din jurul ei.

La 44 de ani, vedeta este într-o formă fizică și psihică de invidiat.

Publicată de Andreea Marin pe Joi, 17 ianuarie 2019

Cum se menține în formă Andreea Marin

Pe lângă exercițiile fizice, doza de optimist o ajută pe Andreea Marin să fie în formă maximă.

“Am 44 de ani, așa că nu mai este timp de amânat. Vreau să mă simt bine în pielea mea acum, nu la anul. Tindem cu toții spre echilibru, iar atunci când ești echilibrat, știi cine ești, știi ce vrei de la viață, știi pe ce linie vrei să mergi și ești mult mai bine, și în relație cu tine și în relație cu ceilalți.

Fiica mea citea o carte aseară, „Puterea’ se numește. Îmi povestea ultimul capitol și îmi zicea că i se pare foarte interesant că spun aici că e foarte important în viață să rămâi copil.

“Când ești copil nu vezi limite, ți se pare că totul e posibil”

Sunt mult persoane de vârsta mea, care sunt mult mai împovărate de dramele și grijile lor lor, și eu le am pe ale mele, drame pe care le-am trăit de-a lungul vieții, dar mi-am păstrat crâmpeiul ăsta de copilărie, în suflet. Dacă îți păstrezi câmpeiul ăsta de copilărie ai în continuare aripi, ai în continuare curajul de a visa.

Când ești copil nu vezi limite, ți se pare că totul e posibil. Pe măsura ce înaintezi în viață înveți din ce în ce mai mult despre ce nu se poate face. Și îndrăznești din ce în ce mai puțin.

Eu îndrăznesc să cred că la 44 de ani pot trăi mai bine decât la 20. Acum știu ce vreau, nu mai am nimic de demonstrat nimănui, poate doar mie, știu ce îmi place și pot să aleg ce vreau să fac în viață. Am o anumită înțelepciune a vârstei”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul emisiunii “Prieteni de la 11” de la Antena 1.

 

Iulia Sandu

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete