Compatibilitățile Vărsătorului cu celelalte zodii

Vărsător și Săgetător

Nativul din Zodia Vărsătorului și cel din Zodia Săgetătorului pot fi, înainte de toate, buni prieteni. Nativii celor două zodii preferă să petreacă timpul în spații deschise, să cunoască oameni noi și, pornind de la aceste aspecte, putem presupune că rutina și plictiseala nu va apărea în acest cuplu.

Există și diferențe, într-adevăr, însă acestea nu sunt decisive. Chiar dacă Săgetătorul este mai visător iar Vărsătorul este mai pragmatic și poate părea cateodată distant, scopurile comune pe care și le propun împreună îi vor motiva suficient pentru a menține o relație strânsă.

În cuplul format dintr-un Vărsător și un Săgetător va exista mereu suficient spațiu însă acest lucru poate reprezenta, la fel de bine, și un pericol. Pentru că ambii au nevoie de libertate, fiind naturi extrovertite, spațiul dintre ei se poate mări prea mult pentru a mai exista cale de întoarcere. Odată ce au evadat, atât Săgetătorul, cât și Vărsătorul, găsesc cu greu drumul înapoi.

Cupluri celebre: Brad Pitt (Săgetător) și Jennifer Anniston (Vărsător); Justin Timberlake (Vărsător) și Britney Spears (Săgetător); Mia Farrow (Vărsător) și Frank Sinatra (Săgetător); Mia Farrow (Vărsător) și Heywood Woody Allen (Săgetător).

Citește și:
Zodia Vărsătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Vărsătorului
Zodia Săgetătorului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii