Compatibilitățile Vărsătorului cu celelalte zodii

Vărsător și Scorpion

Zodia Scorpionului și Zodia Vărsătorului sunt foarte diferite și asta se poate vedea destul de clar chiar în aspirațiile și nevoile fiecăruia. Dacă Scorpionul este un semn introvertit care se închide de multe ori în sinea sa, analizând în tăcere lumea înconjurătoare, Vărsătorul este cel care se exprimă la vedere, fiind un extrovertit autentic.

Relația dintre Scorpion și Vărsător poate fi considerată, uneori, destul de rece. Partenerii sunt, mai ales la început, destul de rezervați în dragoste iar dovezile de iubire pe care ar trebui să și le ofere reciproc întârzie de multe ori să apară.

Dacă reușesc să evolueze împreună, trecând prin etape care le vor aduce încredere și respect reciproc, totul va fi bine iar relația lor va deveni omogenă și lipsită de conflicte puternice. Altfel, dacă Scorpionul va încerca să preia puterea în cuplu, fără să înțeleagă că Vărsătorul nu se va preda niciodată, combinația aceasta va eșua cu siguranță.

Vărsătorul este o persoană sociabilă, extrovertită, care adoră să fie înconjurată de oameni, în timp ce Scorpionul preferă de multe ori să se retragă în singurătatea oferită de propria casa. Acest lucru va isca de multe ori conflicte.

Fiind un semn de Aer, Vărsătorul este logic și profund, în timp ce Scorpionul, semn de Apă, se dezvoltă mai mult în plan emoțional. Dacă aceste două zodii vor învăța să trăiasca împreună, relația lor va avea atât luciditatea Vărsătorului cât și forța emoțională adusă de Scorpion.

Cupluri celebre: Nicolas Sarkozy (Vărsător) și Cécilia María Attias (Scorpion); Victor Rebengiuc (Vărsător) și Mariana Mihuț (Scorpion); Ștefan Iordache (Vărsător) și Mihaela Tonitza (Scorpion); Ashton Kutcher (Vărsător) și Demi Moore (Scorpion); Claire Bloom (Vărsător) și Richard Burton (Scorpion); Bridget Fonda (Vărsător) și Dwight Yoakam (Scorpion).

Citește și:
Zodia Vărsătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Vărsătorului
Zodia Scorpionului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii