Compatibilitățile Vărsătorului cu celelalte zodii

Vărsător și Capricorn

Zodia Vărsătorului împreună cu Zodia Capricornului? O, da! Iată un cuplu care poate trage lumea după el, dacă lucrează în proiecte profesionale, sociale sau politice. Capricornul cel cu picioarele pe pământ, planificat, cinstit și înțelept, constant și cu o mare capacitate de muncă este exact ancora care-i trebuie Vărsătorului ca să nu decoleze de la realitate. Pentru că, se știe, Vărsătorul este deschizător de drumuri, este vizionar și nu cunoaște renunțarea.

Adesea Vărsătorul este perceput ca tiranic din pricina energiei cu care îi împinge înainte pe toți cei din jurul său. Capricornul este cel care poate să-i răspundă cu aceeași cantitate de energie și cu aceeași determinare pentru lucrul bine făcut.

Deci, am lămurit că un Vărsător și un Capricorn pot forma un cuplu de mare succes în politică sau în muncă. Dar în dragoste, în familie? Aici lucrurile comportă nuanțe care pot să le scape de sub control. Uneori, e posibil ca proiectele inovatoare ale Vărsătorului să presupună niște cheltuieli pe care Capricornul să le considere extravagante; el va exprima rezerve, mergând până la opoziție – Capricornul nu este dintre cei mai dispuși la concesii atunci când rațiunea lor spune nu.

Între Vărsătorul temerar și Capricornul prudent pot naște fricțiuni, tensiuni, până la rupturi. Capricornul, nu foarte diplomat, riscă să-i taie cam brutal avântul Vărsătorului, opunând idealismului acestuia un realism masiv și cam greoi.

Esențialul este că atât Capricornul cât și Vărsătorul sunt, de obicei, orientați către progres și către partea luminoasă a vieții, deci merg în aceeași direcție, chiar dacă au viteze de deplasare diferite. Calea între ei este comunicarea de bună credință, iar asta este posibil pentru că niciunul dintre ei nu este excesiv de orgolios.

Cupluri celebre: Nicolas Sarkozy (Vărsător) și Carla Bruni Sarkozy (Capricorn);  Lisa Marie Presley (Vărsător) și Nicolas Cage (Capricorn); Wolfgang Amadeus Mozart (Vărsător) și Constanze Mozart (Capricorn); Ludovic al XV-lea al Franței (Vărsător) și Madame de Pompadour (Capricorn).

Citește și:
Zodia Vărsătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Vărsătorului
Zodia Capricornului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii