Compatibilitățile Vărsătorului cu celelalte zodii

Vărsător și Balanță

Ies scântei atunci când Zodia Vărsătorului întâlnește Zodia Balanței. Balanței îi place să vină cu tot felul de idei noi iar Vărsătorul răspunde cu la fel de multă originalitate.

Cei doi au multe în comun – iubesc arta, cultura, le place să socializeze, sunt plini de entuziasm și energie, au toate șansele să se înțeleagă bine având nevoi similare și potrivindu-se excelent pe plan intelectual. Vărsătorul este un gânditor progresist, are tot timpul o idee nouă la care mintea lui lucrează, este o fire hotărâtă și va ajuta Balanța în momentele ei caracteristice de indecizie.

La rândul ei, Balanța va ajuta Vărsătorul să revină la realitate atunci când ideile sale vor tinde către fantezie sau, când acesta va avea o idee fixă, îl va face să vadă și latura cealaltă, ajutându-l să progreseze.

Balanța este atrasă de aerul detașat al Vărsătorului și se simte confortabil în relația de „prieteni' pe care o au la început. Vărsătorul este genul care își petrece mai mult timp alături de prieteni, pe când Balanța este o romantică incurabilă și, într-o relație amoroasă, își va dori mai multe clipe în doi.

Balanța e guvernată de Venus (dragoste), iar Vărsătorul, de Uranus (rebeliune) și Saturn (destin) – o combinație de influențe care poate fi foarte productivă. Ei vor pune mult suflet în ceea ce fac iar dorința lor de progres, de a face bine în general și conștiinciozitatea caracteristică fiecăruia îi va ajuta să realizeze mari proiecte în viață. Conexiunea pe plan intelectual va fi foarte puternică, se vor stimula constant unul pe altul și vor comunica foarte bine.

Având abilitatea de a se înțelege foarte bine în echipă sunt destinați unui parteneriat de lungă durată.

Cupluri celebre: Yoko Ono (Vărsător) și John Winston Ono Lennon (Balanță); John Travolta (Vărsător) și Kelly Preston (Balanță); Franklin Delano Roosevelt (Vărsător) și Anna Eleanor Roosevelt (Balanță); Florin Piersic (Vărsător) și Tatiana Iekel (Balanță); Zhang Ziyi (Vărsător) și Ang Lee (Balanță); Roger Vadim (Vărsător) și Brigitte Bardot (Balanță); Clark Gable (Vărsător) și Carole Lombard (Balanță); Geena Davis (Vărsător) și Jeff Goldblum (Balanță).

Citește și:
Zodia Vărsătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Vărsătorului
Zodia Balanței (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii