Compatibilitățile Peștilor cu celelalte zodii

Compatibilitățile Peștilor cu celelalte zodii sunt avantajate de caracterul flexibil și adaptabil al acestei zodii. Află care sunt acestea!

Pești și Berbec

Zodia Peștilor și Zodia Berbecului – două zodii vecine, diferite, dar nu pe cât ar putea să pară.

Bărbatul nativ în Pești are momentele lui de entuziasm și strălucire, după care se scufundă în ape adânci din care nu mai iese decât atunci când are el chef. Femeia Berbec își vede de treabă și îl lasă într-ale lui, fără să ia personal indispoziția partenerului său. Îl tratează cu răbdarea și cu îngăduința cu care își tratează și copiii atunci când se răsfață.

Femeia Pești înoată mereu la suprafață, nu pierde niciodată contactul cu lumina și cu strălucirea soarelui. Constantă în energia ei, își pierde deseori răbdarea cu leneșul și imperturbabilul Berbec. În ciuda vehemenței cu care îi reproșează Berbecului pasivitatea și lipsa de participare, înclinația spre distracție în detrimentul activităților serioase și obiceiul de a se amuza întotdeauna, pe orice temă – femeia Pești nu pune nimic la inimă și nu se supără cu adevărat.

Peștii și Berbecul se înțeleg de minune în domeniul artei precum și în proiectele de transformare, decorare, amenajare și reparații. Ambii iubesc lucrurile care funcționează și arată frumos – nu sunt adepții cârpelilor și soluțiilor improvizate. Nu se zgârcesc, nu cumpără ieftin și prost. Poate că Peștii au un pic mai multă grijă cum cheltuiesc, dar nu fac rabat la calitate.

La sfârșitul zilei, le place relaxarea, le place să stea puțin la taclale în fața unui pahar de vin și gustă depotrivă o glumă bună.

Cuplu celebru: Michelangelo Buonarroti (Pești) și Vittoria Colonna (Berbec)

Citește și:
Zodia Peștilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Peștilor
Zodia Berbecului (descriere)

Pești și Taur

Zodia Peștilor și Zodia Taurului vorbesc, de cele mai multe ori, limbi diferite.

Dacă el este nativ în Pești și ea în Taur, împreună sunt ilustrarea perfectă a lui „mult zgomot pentru nimic'. În timp ce Taurul se referă mereu la lucruri concrete și vrea să iasă cu o rezoluție clară din orice discuție, Peștii alunecă și divaghează, par tot timpul că se eschivează și lungesc discuția numai de dragul exercițiilor de logică. Chiar dacă, în principiu, cei doi sunt de acord, reușesc cumva să se ciondănească tot timpul.

Dacă, însă, ea este nativă în Pești, toate ieșirile partenerului Taur sunt catalogate scurt ca „toane' sau „faze' și sunt lăsate să se consume, după care discuția se reia frumos de unde a fost părăsit tonul calm.

Secretul între cei doi este încrederea. Mai precis, încrederea Peștilor în Taur și încrederea Taurului în sine însuși. Nativul în Pești are, în general, o problemă cu suspiciunea, cu îndoiala față de tot și de toate. Or, Taurul este sincer și de cuvânt, nobil în felul său brutal. Odată verificată, buna lui credință nu mai este pusă la îndoială.

Taurul știe că rațiunea și instinctele sale sunt bune, așa că, protectiv cum este, nu se împiedică de angoasele Peștilor, pentru că tot ceea ce face este spre binele comun.

Cuplu celebru: Eva Longoria (Pești) și Tony Parker Jr. (Taur)

Citește și:

Pești și Gemeni

Zodia Peștilor, semn de apă, și Zodia Gemenilor, semn de aer – iată ceva ce poiate să meargă, dar într-un fel neașteptat.

În vreme ce Peștii se agită, se frământă și se zbat, Geamănul plutește la un deget distanță de pământ și face totul să meargă fără chinuri, fără spasme. Toate spaimele și neîncrederea Peștilor este luată în râs de Geamăn care, uneori, poate fi puțin arogant și poate stârni neîncrederea suspiciosului nativ în Pești.

Peștii sunt consecvenți, detestă să nu poată termina un lucru început sau să-l facă la un standard mai jos decât și-au propus inițial. Geamănul se plictisește, sare de la una la alta și, deseori, abandonează un proiect ca inutil după ce l-au început cu entuziasm și convingere. Asta poate să însemne bani pierduți, timp pierdut, planificare compromisă – Geamănului nu-i pasă, pe când Peștele fierbe de mânie. Aici pot să apară cele mai grave probleme în cuplu, fie că este vorba de afaceri, fie că este vorba de familie.

Cazul cu mai multe șanse este acela în care una dintre cele două persoane este o femeie născută în Zodia Peștilor, pentru că ea este mai răbdătoare, mai iertătoare, cu o atitudine maternă. Bărbatul nativ în Pești este mai impulsiv și mai radical. Cât despre Gemeni, ei sunt imperturbabili, fie femei, fie bărbați.

Cupluri celebre: Vincente Minnelli (Pești) și Judy Garland (Gemeni); Ivana Marie Trump (Pești) și Donald Trump (Gemeni).

Citește și:
Zodia Peștilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Peștilor
Zodia Taurului (descriere)

Pești și Rac

Două semne de apă: Zodia Peștilor și Zodia Racului. Cât de bine își înțeleg ei reciproc pesimismul, spaimele, suspiciunile! Atât de bine încât ar putea să se scufunde împreună și să nu mai dea nimeni de urma lor.

Diferența dintre ei este că, în timp ce Racul se complace într-o ușoară dependență față de partener și nu-l deranjează să stea pe locul doi, Peștii, mai ales bărbații, sunt nărăvași și nu se lasă pe mâna nimănui. Acest raport de forțe este convenabil până la un punct.

Problemele apar atunci când bărbatul nativ în Pești își scoate la iveală toate angoasele și toată neîncrederea, refuzând să mai asculte vreun argument. Racul se va simți acuzat pe nedrept, suspectat de lipsă de loialitate, ba poate, la nervi, chiar va fi acuzat direct de incompetență și nepăsare. Asta este foarte grav pentru Rac, îi provoacă multă suferință și îi erodează încet-încet sentimentele, până la dispariția lor totală.

Peștii și Racul se pot întâlni pe aceeași lungime de undă în artă precum și în proiectele de transformare, decorare, amenajare și reparații. Peștii iubesc lucrurile care funcționează și arată frumos – nu sunt adepții cârpelilor și soluțiilor improvizate. Racul este cel care execută ireproșabil, de calitate și cu mult bun gust. Astfel își câștigă aprecierea sinceră a Peștilor.

Cupluri celebre: Frédéric Chopin (Pești) și George Sand (Rac); Justin Bieber (Pești) și Selena Gomez (Rac); Kurt Cobain (Pești) și Courtney Love (Rac); Steve Irwin (Pești) și Terri Irwin (Rac).

Citește și:
Zodia Peștilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Peștilor
Zodia Racului (descriere)

Pești și Leu

Imaginația bogată și spiritul copilăresc îi aduc pe cei doi împreună. Leul știe că poate găsi compasiune la Pești, care dau dovadă de dragoste profundă și loialitate. Peștii admiră farmecul personal al Leului iar Leul se simte norocos că a găsit așa un bun ascultător.

Întâlnirile pot lua întoarceri spontane, ambii putând să renunțe cu ușurință la rolul de adulți. Sunt capabili să privească viața cu umor și să-i binedispună pe ceilalți.

Nevoia Leului de aprobare îi poate duce pe Pești la limita răbdării. Când Peștii se scaldă într-un lac de negativism, pot fi ca un duș cu apă rece pentru Leul visător.

Amândoi se consideră generoși și împreună dau petreceri de neuitat. Personalitatea radiantă a Leului atrage atenția tuturor în timp ce cadourile pregătite de Pești dau dovadă de bun gust.

Este o pereche cu un viitor promițător dacă cei doi realizează că au suflete de artiști, dar care se manifestă în maniere diferite.

Cupluri celebre: Desi Arnaz (Pești) și Lucille Ball (Leu); Vanessa Williams (Pești) și Rick Fox (Leu); Bernadette Peters (Pești) și Steve Martin (Leu); Benicio Monserrate Rafael del Toro Sánchez (Pești) și Alana Kimberly Stewart (Leu).

Citește și:
Zodia Peștilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Peștilor
Zodia Leului (descriere)

Pești și Fecioară

Multe cupluri Pești – Fecioara atestă zicala „Contrariile se atrag'. Ambii sunt variabili și se lasă purtați de val.

Peștii adoră să trăiscă poetic, lasându-și imaginația să zburde. Fecioara are picioarele bine infipte în pământ dar de multe ori caută să se reinventeze. Îi place să fie precisă și obiectivă.

Fecioara ajută Peștii să vadă lucrurile mai realist, chiar dacă viziunea acestora este orbită de emoții. Fecioara îi poate ajuta pe Pești să facă un plan pas cu pas. Adaptabilitatea Peștilor are un efect liniștitor asupra nervilor Fecioarei.

Norocul ar fi ca ea să fie Pești și el, Fecioară. Amant desăvârșit cum este, răsfățat și dornic de complimente, va găsi la femeia Pești toată admirația și atenția de care are nevoie. Împreună, își vor dichisi casa și vor căuta mereu noi feluri de a-și decora viața.

Dacă, însă, el este nativ în Pești iar ea, în Fecioară, pot să apară grave probleme de natură emoțională. Fecioarei trebuie să-i acorzi toată atenția, s-o lauzi, s-o compătimești la cea mai mică neplăcere, să-i asculți jealaniile și îngrijorările și nici într-un caz să nu-i minimizezi problemele în ideea de a o încuraja, pentru că asta o duce la disperare. Bărbatul Pești are propriile angoase care-l îndepărtează temporar de lume și-i întrerup comunicarea. În acele momente, Fecioara se simte neglijată, îndepărtată; suferă și nu iartă ușor.

Cupluri celebre: Emily Blunt (Pești) and Michael Buble (Fecioară); Lisa Loeb (Pești) and Dweezil Zappa (Fecioară); Cindy Crawford (Pești) and Richard Gere (Fecioară); Patsy Kensit (Pești) and Liam Gallagher (Fecioară).

Citește și:
Zodia Peștilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Peștilor
Zodia Fecioarei (descriere)

Pești și Balanță

Balanței îi place să conducă conversațiile, ceea ce Peștilor le convine, dar plăcerea Balanței de a discuta foarte mult se va ciocni de nevoia Peștilor de a filtra totul prin prisma experienței proprii. Peștii se vor simți uneori presați să facă conversație, Balanța putând deveni frustrată de lipsa unui partener dispus la discuții.

Cele două semne sunt foarte compatibile. Balanța este intrigată de mintea creativă a Peștilor, iar când aceștia se pierd în fantezii, Balanța îi va ajuta să-și găsească echilibrul.

Balanța și Peștii pot fi buni prieteni și buni iubiți. Ambii prețuiesc adevărul și armonia. Uneori, pot fi indeciși trăgând simultan în mai multe direcții precum un vas fără cârmă, iar dacă lucrează împreună la ceva, se vor opri din cauza indeciziilor și le va fi greu să meargă mai departe. Cu toate astea, rareori se vor certa, deoarece ambii sunt firi iertătoare și îngăduitoare. Balanța, de regulă, ocolește conflictele, iar Peștii dau dovadă de o mare empatie și își vor ierta repede partenerul, relația lor fiind una flexibilă.

Peștii se simt în siguranță lângă Balanță, care își dorește un cămin liniștit, iar ambii au de-a face cu parteneri devotați. Primele întâlniri vor avea loc la evenimente culturale și în atmosfere elegante.

Acesta este un cuplu care știe să mențină viu romantismul pe termen îndelungat. Le place să marcheze orice eveniment și aniversare și își vor da cu drag o mână de ajutor reciproc. Viața de familie le dă amândurora un echilibru. Se încurajează reciproc să își analizeze sentimentele și să privească profund în ei. Atunci când ambii se implică în relație, aceasta poate dura toată viața.

Cupluri celebre: Dana Reeve (Pești) și Christopher Reeve (Balanță); Joel Madden (Pești) și Hilary Duff (Balanță); Chris Martin (Pești) și Gwyneth Paltrow (Balanță); Edward Olmos (Pești) și Lorraine Braco (Balanță); Rudolf Nureyev (Pești) și Erik Belton Evers Bruhn (Balanță); Steve Jobs (Pești) și Chrisann Brannen (Balanță); Rihanna (Pești) și Matt Kemp (Balanță).

Citește și:
Zodia Peștilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Peștilor
Zodia Balanței (descriere)

Pești și Scorpion

Fiind semne de apă, Scorpionul și Peștii au foarte multe în comun iar legătura dintre ei poate fi una extrem de puternică. Practic, ambele zodii pot trăi împreună în același lac liniștit, conectându-se unul cu celălat la nivelul idealurilor și ambițiilor lăuntrice.

Pentru că se cunosc atât de bine unul pe celălalt, Scorpionul și Peștii vor avea fiecare acces aproape instinctiv la multe dintre secretele celuilalt. Tot datorită acestui fapt, vor ști să-și ierte reciproc micile evadări în singurătate de care au amândoi nevoie la un anumit răstimp.

În general, ambii sunt fini cunoscători ai naturii umane și, folosindu-se de intuiția proprie zodiilor de apă, vor forma împreună o pereche deosebit de puternică emoțional, care va reuși să-și urmeze și să ducă la îndeplinire visuri comune și planuri pe termen lung. Împreună, se vor folosi de oameni într-un mod pozitiv, pentru a construi edificii interesante și, deopotrivă, durabile.

Relația aceasta este una armonioasă pentru că fiecare dintre cele două zodii se simte bine în compania celeilalte iar mediul în care vor trăi împreună va fi unul calm și comod. Intimitatea aceasta câștigată împreună va sta la baza unei relații trainice, care le va oferi permanent un loc în care se pot întoarce după momentele mai agitate ale vieții.

Cupluri celebre: Bruce Willis (Pești) și Demi Moore (Scorpion); Elizabeth Taylor (Pești) și Richard Burton (Scorpion); Michael Bolton (Pești) și Nicollette Sheridan (Scorpion); Eva Méndez (Pești) și Ryan Thomas Gosling (Scorpion); Steve Jobs (Pești) și Laurene Powell Jobs (Scorpion); Rihanna (Pești) și Drake Graham (Scorpion).

Citește și:
Zodia Peștilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Peștilor
Zodia Scorpionului (descriere)

Pești și Săgetător

Cele două zodii se vor înțelege de minune, pentru că ambele sunt visătoare și sensibile. Curioși din fire, atât nativul din Săgetător, cât și cel din Pești vor fi în căutarea permanentă a unor experiențe noi iar dacă se poate ca acestea să ascundă și un anumit misticism, cu atât mai bine.

Problemele pot apărea când cei doi parteneri nu au același ritm. Dacă Săgetătorul este tentat să facă pași mari pe drumul pe care l-a ales, Peștii sunt obișnuiți să nu se grăbească și să experimenteze mai mult o anumită etapă. În cazul în care Săgetătorul se va simți tras înapoi de lentoarea Peștilor iar Peștii se vor simți mânați din spate de graba Săgetătorului, relația lor poate avea o problemă.

Atât Săgetătorul cât și Peștii sunt ființe care iubesc discuțiile lungi pe diverse subiecte însă, în timp ce primul se poate simți în largul lui vorbind unui public larg și variat, nativul din Zodia Peștilor are nevoie de un public restrâns format, de regulă, din prieteni. În felul acesta, Săgetătorul va încerca mereu să aducă persoane noi în cercul lor comun de cunoștințe iar Peștii, mai conservatori din acest punct de vedere, vor încerca să păstreze uniunea grupului, fiind ceva mai reticenți la persoanele noi care apar.

Citește și:
Zodia Peștilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Peștilor
Zodia Săgetătorului (descriere)

Pești și Capricorn

Interesant de văzut câtă răbdare au Capricornii și câtă încredere au Peștii. Dacă el este născut în Zodia Capricornului și ea, în Zodia Peștilor, nu poate fi prea rău. Realismul și simțul practic al Capricornului se va întâlni cu volubilitatea și exuberanța femeii native în Pești. Ea va vedea frumosul peste tot, se va împrieteni ușor, își va pune sufletul în palmă, iar el… va fi OK cu asta. Capricornul nu este nici un sălbatic, nici un secretos.

A nu se crede că femeia născută în Zodia Peștilor este nerealistă. Dimpotrivă, are o fire practică, rezolvă totul cu tenacitate și curaj, cheltuiește cu multă eficiență, deci soțul ei Capricorn va avea toată încrederea să-i lase pe mână întregul buget al casei și va fi mulțumit.

Dacă ea este Capricorn și el Pești… poate că lucrurile vor sta diferit, pentru că nu există zodie ai cărei nativi să fie mai diferiți în funcție de gen cum este Zodia Peștilor.

Bărbatul născut în Zodia Peștilor este mai puțin încrezător în semenii lui decât femeia din aceeași zodie; are stări contradictorii cu schimbări rapide; este complicat și sensibil. Ceea ce îi oferă femeia Capricorn – soliditate, onestitate, constanță – s-ar putea să nu-i fie suficient bărbatului Pești.

Ce i-ar mai trebui în plus? Păi tocmai aceasta este problema: nici el nu știe ce-i lipsește. Poate o anumită strălucire în relație, o comunicare subtilă, ceva care să se înscrie în zona excepționalului. Iar Capricornul este atât de realist… De unde să scoată asemenea hocus-pocus?

Cupluri celebre: Oksana Petrovna Grigorieva (Pești) și Mel Gibson (Capricorn); Albert Einstein (Pești) și Elsa Einstein (Capricorn); Christine Baumgartner (Pești) și Kevin Costner (Capricorn Steve Jobs (Pești) și ); Joan Baez (Capricorn); Mikhail Sergeyevich Gorbachev (Pești) și Raisa Maximovna Gorbacheva (Capricorn).

Citește și:
Zodia Peștilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Peștilor
Zodia Capricornului (descriere)

Pești și Vărsător

Zodia Peștilor – semn de apă; Zodia Vărsătorului – semn de aer. Merge și nu merge. Pe nativii celor două zodii îi leagă gustul artistic, predilecția pentru componenta estetică și intelectuală a vieții. Se admiră, se curtează, se respectă.

Lucrurile merg ușor diferit în cuplurile în caer ea este Vărsător și el, Pești față de cele în care el este în Zodia Vărsătorului și ea, în Zodia Peștilor. Și asta vine din deosebirile dintre femeia și bărbatul nativi în Zodia Peștilor.

Bărbatul nativ în Pești are zonele lui de întuneric, coborârile la mare adâncime, stările de depresie, de mizantropie și cinism din care iese făcând cheltuieli necugetate, gesturi teatrale și declarații șocante.

Femeia Vărsător este visătoare și idealistă, dar nu într-atât încât să piardă simțul realității, iar gesturile extreme ale partenerului ei îi induc un sentiment de insecuritate. Și cum nu este o timidă care să accepte tăcând, va face partea ei de show cu tunete și fulgere. Însă conflictul, pe cât de violent pare, pe atât va fi de ușor uitat, pentru că admirația reciprocă dintre cei doi e mai mare decât supărarea.

Cu femeia nativă în Pești nu sunt surprize. Ea nu pierde contactul cu realitatea, nu se lasă scufundată de decepții, ci rămâne mereu la suprafață, unde continuă să înoate cu toată forța, fie și împotriva curentului.

Femeia Pești nu-și pierde simțul umorului și nu se lasă intimidată sau agasată de demonstrațiile pe care le poate face, ocazional, Vărsătorul. Ea îl va susține consecvent și va asigura partea practică, mai puțin strălucitoare a vieții. Are și ea nenumăratele ei virtuți și talente, dar nu ține atât să le etaleze cât să le pună la lucru în interesul comun.

Cupluri celebre: Giulietta Masina (Pești) și Federico Fellini (Vărsător); Prințul Edward, Conte de Wessex (Pești) și Sophie, Contesă de Wessex (Vărsător); Sir Michael Caine (Pești) și Patricia Haines (Vărsător).

Citește și:
Zodia Peștilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Peștilor
Zodia Vărsătorului (descriere)

Pești și Pești

Ce vede Zodia Peștilor în oglindă? Surpriză! Nu se vede pe sine, în varianta de celălalt gen, ci vede o persoană foarte diferită.

În timp ce bărbatul nativ în Pești este când sus, când jos, când volubil și exuberant, când ursuz și taciturn, femeia născută în Pești este vorbăreață ca o vrabie, energică tot timpul, tonică și optimistă.

Ce fac doi parteneri născuți în Zodia Peștilor? Doi bărbați ar face bine să-și potrivească ritmul schimbărilor de dispoziție așa încât să știe exact când să se întâlnească și când să se evite. În perioadele lor tonice, pot da la iveală un belșug de idei bune și de soluții magice pentru aplicarea lor.

Dacă sunt două femei native în Pești, va fi un iureș creativ, vor sporovăi neîncetat dar vor și munci în același timp, așa încât ar tebui să mai existe un al treilea care să le trimită, la un moment dat, la culcare.

Iar dacă avem un el și o ea, ambii Pești, o vor scoate într-un fel la capăt dar, îmi pare rău s-o spun, nu datorită bărbatului. Femeia nativă în Pești are de furcă aproape cu orice zodie, pentru că fiecare poartă încăpățânarea și capriciile ei – unele sunt aeriene, altele sunt prea ancorate în realitate, unele se plâng prea mult, altele râd prea tare – dar, în cele din urmă, ea se descurcă de fiecare dată. De ce, atunci, nu s-ar descurca și cu perechea ei de zodie?

Cupluri celebre: George Harrison (Pești) și Pattie Weston (Pești); Daniel Craig (Pești) și Rachel Weisz (Pești)

Citește și:
Zodia Peștilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Peștilor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii