Compatibilitățile Vărsătorului cu celelalte zodii

Vărsător și Pești

Zodia Vărsătorului – semn de aer; Zodia Peștilor – semn de apă. Merge și nu merge. Pe nativii celor două zodii îi leagă gustul artistic, predilecția pentru componenta estetică și intelectuală a vieții. Se admiră, se curtează, se respectă.

Lucrurile merg ușor diferit în cuplurile în caer ea este Vărsător și el, Pești față de cele în care el este în Zodia Vărsătorului și ea, în Zodia Peștilor. Și asta vine din deosebirile dintre femeia și bărbatul nativi în Zodia Peștilor.

Bărbatul nativ în Pești are zonele lui de întuneric, coborârile la mare adâncime, stările de depresie, de mizantropie și cinism din care iese făcând cheltuieli necugetate, gesturi teatrale și declarații șocante.

Femeia Vărsător este visătoare și idealistă, dar nu într-atât încât să piardă simțul realității, iar gesturile extreme ale partenerului ei îi induc un sentiment de insecuritate. Și cum nu este o timidă care să accepte tăcând, va face partea ei de show cu tunete și fulgere. Însă conflictul, pe cât de violent pare, pe atât va fi de ușor uitat, pentru că admirația reciprocă dintre cei doi e mai mare decât supărarea.

Cu femeia nativă în Pești nu sunt surprize. Ea nu pierde contactul cu realitatea, nu se lasă scufundată de decepții, ci rămâne mereu la suprafață, unde continuă să înoate cu toată forța, fie și împotriva curentului.

Femeia Pești nu-și pierde simțul umorului și nu se lasă intimidată sau agasată de demonstrațiile pe care le poate face, ocazional, Vărsătorul. Ea îl va susține consecvent și va asigura partea practică, mai puțin strălucitoare a vieții. Are și ea nenumăratele ei virtuți și talente, dar nu ține atât să le etaleze cât să le pună la lucru în interesul comun.

Cupluri celebre: Federico Fellini (Vărsător) și Giulietta Masina (Pești); Sophie, Contesă de Wessex (Vărsător) și Prințul Edward, Conte de Wessex (Pești).

Citește și:
Zodia Vărsătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Vărsătorului
Zodia Peștilor (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii