Compatibilitățile Vărsătorului cu celelalte zodii

Compatibilitățile Vărsătorului cu celelalte zodii depind de capacitatea acstora de a ține pasul cu gândirea avangardistă a Vărsătorului. Află care sunt acestea!

Vărsător și Berbec

Zodia Vărsătorului și Zodia Berbecului? Asta poate să fie o comédie rar întâlnită. Imaginează-ți doi oameni care pleacă la drum cu bagaje multe și aleargă să prindă trenul. În vreme ce Vărsătorul pare să creadă sincer că are șanse să ajungă la destinație chiar înaintea trenului, Berbecul e hotărât se bucure de fiecare pas, de fiecare secundă a voiajului în care a pornit. Dacă își va dori cu adevărat, va prinde și el trenul, fără atâta agitație.

Într-un cuplu format dintr-un Vărsător și un Berbec, problema se pune așa: Vărsătorul are un ideal și Berbecul n-are nimic împotrivă. Dar asta e de bine, înseamnă că nu e o stare conflictuală. Cu Vărsătorul ești OK atâta vreme cât nu-l împiedici. Cu Berbecul, atâta timp cât nu-l jignești. Or, pare că nici una, nici alta nu se va întâmpla între cei doi.

Fricțiuni pot să apară în privința banilor. Vărsătorul e socotit, chivernisit, mai mult decât decent în cheltuieli. Berbecul e mână largă, își face majoritatea mofturilor care-i sunt accesibile, detestă să pară zgârcit și să apeleze la soluții de sărăcie. În privința hainelor lui, a mașinii, a hobby-ului (cel mai adesea, pescuitul și / sau bucătăria) va face mereu cheltuieli care Vărsătorului îi vor părea exagerate, inutile.

Înclinația spre dramă a Vărsătorului nu este împărtășită de Berbec, care nu prea se obosește să dea apă la moare văicărelilor și să-l consoleze pe Vărsător. De aici ar putea să mai apară tensiuni, dar nu grave și rezolvabile pe calea senzualității, a apropierii fizice. Pentru că un semn de aer și un semn de foc ce pot produce? Vâlvătăi.

Cupluri celebre: François Truffaut (Vărsător) și Fanny Ardant (Berbec); Mia Farrow (Vărsător) și André Previn (Berbec).

Citește și:
Zodia Vărsătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Vărsătorului
Zodia Berbecului (descriere)

Vărsător și Taur

Zodia Vărsătorului și Zodia Taurului se bazează ambele pe forță, dar forțele lor sunt de naturi diferite. Vărsătorul, semn de aer, are de partea sa puterea de a proiecta, de a imagina, de a anticipa. Taurul, semn de pământ, are forță în cunoașterea și stăpânirea realității, a concretului, a aspectelor practice ale vieții. Dacă ei reușesc să treacă de etapa dezacordului, a divergențelor de opinii și înțeleg cât de bine se pot completa și sprijini reciproc, nimic nu le mai stă în cale.

Vărsătorul și Taurul au în comun un anumit cavalerism, dar diferit dozat. La Taur, această trăsătură poate merge până la eroism, în vreme ce Vărsătorul, ceva mai flexibil, va prinde curentul favorabil și se va plia pe el în realizarea scopurilor sale – desigur, nu cu orice preț.

Este posibil ca Vărsătorul să-i reproșeze Taurului încăpățânarea de a persevera într-o direcție, de a demonstra ceva, cu prețul unei pierderi materiale.

Atât Vărsătorul cât și Taurul au obiceiul de a vorbi pe șleau, fără menajamente. Dacă sunt oameni educați, măcar nu se vor jigni. Dar se vor confrunta verbal și se vor pune unul pe celălalt în situația de a se apăra – lucru pe care și unul, și celălalt îl fac cu impetuozitate, în dialoguri cu replici scurte și pe ton ridicat care vor fi lesne luate drept certuri. Dacă socotim și îmbufnarea pe care Vărsătorul o va afișa și o va păstra mai mult decât Taurul, da, am putea spune pe scurt că între ei se petrec certuri frecvente.

Soluția vine din apropierea fizică, dar și din discuțiile de a doua zi, purtate cu calm și, pe cât posibil, în afara cadrului obișnuit.

Cupluri celebre: Eva Braun (Vărsător) și Adolf Hitler (Taur); Farrah Fawcett (Vărsător) și Ryan O’Neal (Taur).

Citește și:
Zodia Vărsătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Vărsătorului
Zodia Taurului (descriere)

Vărsător și Gemeni

Atât Zodia Vărsătorului cât și Zodia Gemenilor sunt semne de aer, deci ar tebui să vorbească aceeași limbă. Înțelegerea dintre ei este desăvârșită și duce la rezultate spectaculoase în proiectele din domeniul artistic, unde nu există limite. Își prind din zbor ideile și le prelungesc cu propriile idei, lăsându-se fascinați de fiecare pas înainte.

În general, un cuplu Vărsător-Geamăn nu se împiedică de conveniențe și nu se cramponează de valorile materiale. Le place să li se recunoască meritele și calitățile, deci așteaptă asta unul de la celălalt. Și și-o oferă reciproc fără zgârcenie.

Ambii au, totodată, o doză de sinceritate care poate deveni incomodă la un moment dat și, dacă se apucă să-și reproșeze lucruri, nu se opresc cu una – cu două, ci continuă răscolind trecutul, prezentul și viitorul. Aici trebuie lucrat, pentru că e păcat ca frumoasa lor armonie să fie tulburată din această lipsă de tact.

Geamănul este de obicei acela care se oprește și evită agravarea situației, precum și primul care face pasul spre împăcare, pentru că detestă starea de conflict. Soluția este angajarea într-un nou proiect de mai mare sau mai mică anvergură, găsirea unei distracții fanteziste, călătoria spre o destinație mai puțin obișnuită sau, pur și simplu, identificarea unei ținte comune pentru o mică bârfă la un pahar de vin, seara, la o terasă.

Cupluri celebre: Ellen DeGeneres (Vărsător) și Anne Heche (Gemeni); Mary I “Bloody Mary” (Vărsător)și Philip II of Spain (Gemeni).

Citește și:
Zodia Vărsătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Vărsătorului
Zodia Gemenilor (descriere)

Vărsător și Rac

Ce să caute împreună un nativ din Zodia Vărsătorului și unul din Zodia Racului? Cam același lucru pe care îl caută un Vărsător cu un Taur (semn de pământ), mai puțin impetuozitatea și concursul de energii. Ceea ce proiectează Vărsătorul cu avântul lui caracteristic Racul poate să pună în practică, minuțios și cu răbdare, ba și cu o doză inegalabilă de talent.

Până la un punct, Racul e fericit să fie condus, se lasă chiar ușor dominat și totul e minunat. Dacă, însă, Vărsătorul o ia înainte cu pânzele umflate de idealurile lui iar Racul se simte lăsat în urmă, va apărea frustrarea. În cumințenia lui, Racul poate să pară lipsit de vlagă, poate da impresia că se mulțumește cu o situație mediocră și că nu năzuiește la nimic deosebit. De aceea, Vărsătorul se poate plictisi, poate simți că nu are în Rac un partener pe măsura lui.

Soluția este ca Racul să aibă proiectele lui și să tindă, așa cum îi e felul, spre perfecțiune. Totodată, el trebuie să devină conștient de faptul că un lucru bine făcut și care funcționează ceas e mai folositor decât un proiect măreț, genial, dar nefuncțional. Iar lucrul acesta trebuie să-l înțeleagă și Vărsătorul.

Cuplu celebru: Ronald Reagan (Vărsător) și Nancy Reagan (Rac).

Citește și:
Zodia Vărsătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Vărsătorului
Zodia Racului (descriere)

Vărsător și Leu

Vărsătorul este temerarul zodiacului, deschizătorul de drumuri, cel care visează continuu dar și împlinește visurile. Leul îl admiră cu adevărat și îl susține iar susținerea din partea unui personaj atât de plin de sine cum e Leul îi dă aripi Vărsătorului.

Leul, însă, se plictisește repede și nu este dispus la efort prelungit într-una și aceeași direcție. Dacă Vărsătorul nu este destul de flexibil și se încăpățânează în principiile sale, Leul va părăsi barca.

Își susțin reciproc ambițiile legate de carieră și fiecare respectă nevoia celuilalt de singurătate. Cei doi sunt întruchiparea zicalei „Contrastele se atrag', Leul fiind un singuratic iar Vărsătorul făcând mereu parte dintr-un colectiv. Fiecare îi oferă celuilalt o viziune obiectivă.

Amândoi sunt orgolioși și au idei fixe. Problemele apar când niciunul nu e dispus la compromisuri.

Amândoi adoră să petreacă timp de calitate alături de persoane fermecătoare din culturi diferite.

Ambii dau dovadă de compasiune iar în calitate de cuplu au impact mare asupra celor din jurul lor. Cresc împreună în această relație și se simt liberi să își îndeplinească visurile.

Cupluri celebre: Cybill Shepard (Vărsător) și Peter Bogdanovich (Leu); Bobby Brown (Vărsător) și Whitney Houston (Leu); Mariska Hargitay (Vărsător) și Peter Hermann (Leu); Dick Cheney (Vărsător) și Lynne Cheney (Leu); Burt Reynolds (Vărsător) și Loni Anderson (Leu); Octavian Cotescu (Vărsător) și Valeria Seciu (Leu).

Citește și:
Zodia Vărsătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Vărsătorului
Zodia Leului (descriere)

Vărsător și Fecioară

În această relație există multe provocări. Totul începe de la mințile ascuțite pe care le au amândoi. La începutul relației, Vărsătorul își arată adevarata față, dar nu într-un fel în care să îi câștige respectul Fecioarei.

Viziunea practică a Fecioarei îl aduce de multe ori pe Vărsător cu picioarele pe pământ, oferindu-i o părere obiectivă.

Vărsătorului nu-i place să își ia angajamente sau să între în rutină. Ocazional, dispare pe undeva iar la întoarcere nu este dispus să dea explicații. Dar asta îi permite Fecioarei să se relaxeze și să profite de singurătate.

Diferențele de caracter sunt destule: Vărsătorul adoră să trăiască la limită, Fecioara preferă să joace în siguranță. Vărsătorul este deschis la noi experiențe în pat pe când Fecioara alege lucrurile simple, deja cunoscute și experimentate.

Fecioara are nevoie de admirație și de aprobare. Orice critică o rănește. Vărsătorul este sincer până la lipsă de diplomație. Este absorbit de lucrurile importante și uită să răsfețe Fecioara și să-i satisfacă toate capriciile. Se poate lăsa cu lacrimi (dacă Feciaora este femeia) sau cu lungi tăceri ostentative (dacă Fecioara este bărbatul).

Cupluri celebre: Lisa Marie Presley (Vărsător) și Michael Jackson (Fecioară); Justin Timberlake (Vărsător) și Cameron Michelle Diaz (Fecioară); Alice Cooper (Vărsător) și Raquel Welch (Fecioară); Florin Piersic (Vărsător) și Anna Széles (Fecioară); Carey Lowell (Vărsător) și Richard Gere (Fecioară); Charlotte Rampling (Vărsător) și Jean-Michel Jarre (Fecioară); Crown Prince Phillipe of Spain (Vărsător) și Letizia Ortiz (Fecioară).

Citește și:
Zodia Vărsătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Vărsătorului
Zodia Fecioarei (descriere)

Vărsător și Balanță

Ies scântei atunci când Zodia Vărsătorului întâlnește Zodia Balanței. Balanței îi place să vină cu tot felul de idei noi iar Vărsătorul răspunde cu la fel de multă originalitate.

Cei doi au multe în comun – iubesc arta, cultura, le place să socializeze, sunt plini de entuziasm și energie, au toate șansele să se înțeleagă bine având nevoi similare și potrivindu-se excelent pe plan intelectual. Vărsătorul este un gânditor progresist, are tot timpul o idee nouă la care mintea lui lucrează, este o fire hotărâtă și va ajuta Balanța în momentele ei caracteristice de indecizie.

La rândul ei, Balanța va ajuta Vărsătorul să revină la realitate atunci când ideile sale vor tinde către fantezie sau, când acesta va avea o idee fixă, îl va face să vadă și latura cealaltă, ajutându-l să progreseze.

Balanța este atrasă de aerul detașat al Vărsătorului și se simte confortabil în relația de „prieteni' pe care o au la început. Vărsătorul este genul care își petrece mai mult timp alături de prieteni, pe când Balanța este o romantică incurabilă și, într-o relație amoroasă, își va dori mai multe clipe în doi.

Balanța e guvernată de Venus (dragoste), iar Vărsătorul, de Uranus (rebeliune) și Saturn (destin) – o combinație de influențe care poate fi foarte productivă. Ei vor pune mult suflet în ceea ce fac iar dorința lor de progres, de a face bine în general și conștiinciozitatea caracteristică fiecăruia îi va ajuta să realizeze mari proiecte în viață. Conexiunea pe plan intelectual va fi foarte puternică, se vor stimula constant unul pe altul și vor comunica foarte bine.

Având abilitatea de a se înțelege foarte bine în echipă sunt destinați unui parteneriat de lungă durată.

Cupluri celebre: Yoko Ono (Vărsător) și John Winston Ono Lennon (Balanță); John Travolta (Vărsător) și Kelly Preston (Balanță); Franklin Delano Roosevelt (Vărsător) și Anna Eleanor Roosevelt (Balanță); Florin Piersic (Vărsător) și Tatiana Iekel (Balanță); Zhang Ziyi (Vărsător) și Ang Lee (Balanță); Roger Vadim (Vărsător) și Brigitte Bardot (Balanță); Clark Gable (Vărsător) și Carole Lombard (Balanță); Geena Davis (Vărsător) și Jeff Goldblum (Balanță).

Citește și:
Zodia Vărsătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Vărsătorului
Zodia Balanței (descriere)

Vărsător și Scorpion

Zodia Scorpionului și Zodia Vărsătorului sunt foarte diferite și asta se poate vedea destul de clar chiar în aspirațiile și nevoile fiecăruia. Dacă Scorpionul este un semn introvertit care se închide de multe ori în sinea sa, analizând în tăcere lumea înconjurătoare, Vărsătorul este cel care se exprimă la vedere, fiind un extrovertit autentic.

Relația dintre Scorpion și Vărsător poate fi considerată, uneori, destul de rece. Partenerii sunt, mai ales la început, destul de rezervați în dragoste iar dovezile de iubire pe care ar trebui să și le ofere reciproc întârzie de multe ori să apară.

Dacă reușesc să evolueze împreună, trecând prin etape care le vor aduce încredere și respect reciproc, totul va fi bine iar relația lor va deveni omogenă și lipsită de conflicte puternice. Altfel, dacă Scorpionul va încerca să preia puterea în cuplu, fără să înțeleagă că Vărsătorul nu se va preda niciodată, combinația aceasta va eșua cu siguranță.

Vărsătorul este o persoană sociabilă, extrovertită, care adoră să fie înconjurată de oameni, în timp ce Scorpionul preferă de multe ori să se retragă în singurătatea oferită de propria casa. Acest lucru va isca de multe ori conflicte.

Fiind un semn de Aer, Vărsătorul este logic și profund, în timp ce Scorpionul, semn de Apă, se dezvoltă mai mult în plan emoțional. Dacă aceste două zodii vor învăța să trăiasca împreună, relația lor va avea atât luciditatea Vărsătorului cât și forța emoțională adusă de Scorpion.

Cupluri celebre: Nicolas Sarkozy (Vărsător) și Cécilia María Attias (Scorpion); Victor Rebengiuc (Vărsător) și Mariana Mihuț (Scorpion); Ștefan Iordache (Vărsător) și Mihaela Tonitza (Scorpion); Ashton Kutcher (Vărsător) și Demi Moore (Scorpion); Claire Bloom (Vărsător) și Richard Burton (Scorpion); Bridget Fonda (Vărsător) și Dwight Yoakam (Scorpion).

Citește și:
Zodia Vărsătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Vărsătorului
Zodia Scorpionului (descriere)

Vărsător și Săgetător

Nativul din Zodia Vărsătorului și cel din Zodia Săgetătorului pot fi, înainte de toate, buni prieteni. Nativii celor două zodii preferă să petreacă timpul în spații deschise, să cunoască oameni noi și, pornind de la aceste aspecte, putem presupune că rutina și plictiseala nu va apărea în acest cuplu.

Există și diferențe, într-adevăr, însă acestea nu sunt decisive. Chiar dacă Săgetătorul este mai visător iar Vărsătorul este mai pragmatic și poate părea cateodată distant, scopurile comune pe care și le propun împreună îi vor motiva suficient pentru a menține o relație strânsă.

În cuplul format dintr-un Vărsător și un Săgetător va exista mereu suficient spațiu însă acest lucru poate reprezenta, la fel de bine, și un pericol. Pentru că ambii au nevoie de libertate, fiind naturi extrovertite, spațiul dintre ei se poate mări prea mult pentru a mai exista cale de întoarcere. Odată ce au evadat, atât Săgetătorul, cât și Vărsătorul, găsesc cu greu drumul înapoi.

Cupluri celebre: Brad Pitt (Săgetător) și Jennifer Anniston (Vărsător); Justin Timberlake (Vărsător) și Britney Spears (Săgetător); Mia Farrow (Vărsător) și Frank Sinatra (Săgetător); Mia Farrow (Vărsător) și Heywood Woody Allen (Săgetător).

Citește și:
Zodia Vărsătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Vărsătorului
Zodia Săgetătorului (descriere)

Vărsător și Capricorn

Zodia Vărsătorului împreună cu Zodia Capricornului? O, da! Iată un cuplu care poate trage lumea după el, dacă lucrează în proiecte profesionale, sociale sau politice. Capricornul cel cu picioarele pe pământ, planificat, cinstit și înțelept, constant și cu o mare capacitate de muncă este exact ancora care-i trebuie Vărsătorului ca să nu decoleze de la realitate. Pentru că, se știe, Vărsătorul este deschizător de drumuri, este vizionar și nu cunoaște renunțarea.

Adesea Vărsătorul este perceput ca tiranic din pricina energiei cu care îi împinge înainte pe toți cei din jurul său. Capricornul este cel care poate să-i răspundă cu aceeași cantitate de energie și cu aceeași determinare pentru lucrul bine făcut.

Deci, am lămurit că un Vărsător și un Capricorn pot forma un cuplu de mare succes în politică sau în muncă. Dar în dragoste, în familie? Aici lucrurile comportă nuanțe care pot să le scape de sub control. Uneori, e posibil ca proiectele inovatoare ale Vărsătorului să presupună niște cheltuieli pe care Capricornul să le considere extravagante; el va exprima rezerve, mergând până la opoziție – Capricornul nu este dintre cei mai dispuși la concesii atunci când rațiunea lor spune nu.

Între Vărsătorul temerar și Capricornul prudent pot naște fricțiuni, tensiuni, până la rupturi. Capricornul, nu foarte diplomat, riscă să-i taie cam brutal avântul Vărsătorului, opunând idealismului acestuia un realism masiv și cam greoi.

Esențialul este că atât Capricornul cât și Vărsătorul sunt, de obicei, orientați către progres și către partea luminoasă a vieții, deci merg în aceeași direcție, chiar dacă au viteze de deplasare diferite. Calea între ei este comunicarea de bună credință, iar asta este posibil pentru că niciunul dintre ei nu este excesiv de orgolios.

Cupluri celebre: Nicolas Sarkozy (Vărsător) și Carla Bruni Sarkozy (Capricorn);  Lisa Marie Presley (Vărsător) și Nicolas Cage (Capricorn); Wolfgang Amadeus Mozart (Vărsător) și Constanze Mozart (Capricorn); Ludovic al XV-lea al Franței (Vărsător) și Madame de Pompadour (Capricorn).

Citește și:
Zodia Vărsătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Vărsătorului
Zodia Capricornului (descriere)

Vărsător și Vărsător

Ar trebui să meargă perfect numai că Zodia Vărsătorului, semn de aer, este cea mai dinamică dintre zodii, cea ai cărei nativi o iau mereu înaintea vremii lor. Dacă doi Vărsători se înhamă la un proiect – fie profesional, fie casnic – e posibil ca, ridicându-și velocitatea la pătrat, să-și creeze un gol de aer din care să-și revină greu.

Cineva trebuie să-l susțină de la sol pe Vărsător. Iar dacă sunt doi Vărsători umăr la umăr (sau aripă lângă aripă), trebuie să fie conștienți de rigorile realității și să-și facă des calculele, să-și verifice conturile, să aibă discuții de analiză și planificare.

Conflictele între doi Vărsători sunt rare. Se vor admira și aproba reciproc, se vor înțelege fără cuvinte, vor ști în fiecare clipă că gândesc la fel și nu vor fi neplăcut surprinși unul de către celălalt.

Pentru toți ceilalți, un cuplu de Vărsători rămâne ușor neînțeles, admirat, invidiat și, la limită, considerat excentric. Puțini vor fi cei care vor înțelege adevărata esență a armoniei dintre cei doi, în condițiile în care nu vor etala bunăstare materială – deși nu este exclus să dispună de ea – și nici poziția pe scara socială.

Cupluri celebre: Shakira (Vărsător) și Gerard Piqué Bernabéu (Vărsător); Lord Byron (Vărsător) și Augusta Leigh (Vărsător).

Citește și:
Zodia Vărsătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Vărsătorului

Vărsător și Pești

Zodia Vărsătorului – semn de aer; Zodia Peștilor – semn de apă. Merge și nu merge. Pe nativii celor două zodii îi leagă gustul artistic, predilecția pentru componenta estetică și intelectuală a vieții. Se admiră, se curtează, se respectă.

Lucrurile merg ușor diferit în cuplurile în caer ea este Vărsător și el, Pești față de cele în care el este în Zodia Vărsătorului și ea, în Zodia Peștilor. Și asta vine din deosebirile dintre femeia și bărbatul nativi în Zodia Peștilor.

Bărbatul nativ în Pești are zonele lui de întuneric, coborârile la mare adâncime, stările de depresie, de mizantropie și cinism din care iese făcând cheltuieli necugetate, gesturi teatrale și declarații șocante.

Femeia Vărsător este visătoare și idealistă, dar nu într-atât încât să piardă simțul realității, iar gesturile extreme ale partenerului ei îi induc un sentiment de insecuritate. Și cum nu este o timidă care să accepte tăcând, va face partea ei de show cu tunete și fulgere. Însă conflictul, pe cât de violent pare, pe atât va fi de ușor uitat, pentru că admirația reciprocă dintre cei doi e mai mare decât supărarea.

Cu femeia nativă în Pești nu sunt surprize. Ea nu pierde contactul cu realitatea, nu se lasă scufundată de decepții, ci rămâne mereu la suprafață, unde continuă să înoate cu toată forța, fie și împotriva curentului.

Femeia Pești nu-și pierde simțul umorului și nu se lasă intimidată sau agasată de demonstrațiile pe care le poate face, ocazional, Vărsătorul. Ea îl va susține consecvent și va asigura partea practică, mai puțin strălucitoare a vieții. Are și ea nenumăratele ei virtuți și talente, dar nu ține atât să le etaleze cât să le pună la lucru în interesul comun.

Cupluri celebre: Federico Fellini (Vărsător) și Giulietta Masina (Pești); Sophie, Contesă de Wessex (Vărsător) și Prințul Edward, Conte de Wessex (Pești).

Citește și:
Zodia Vărsătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Vărsătorului
Zodia Peștilor (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii