Compatibilitățile Vărsătorului cu celelalte zodii

Compatibilitățile Vărsătorului cu celelalte zodii depind de capacitatea acstora de a ține pasul cu gândirea avangardistă a Vărsătorului. Află care sunt acestea!

Vărsător și Berbec

Zodia Vărsătorului și Zodia Berbecului? Asta poate să fie o comédie rar întâlnită. Imaginează-ți doi oameni care pleacă la drum cu bagaje multe și aleargă să prindă trenul. În vreme ce Vărsătorul pare să creadă sincer că are șanse să ajungă la destinație chiar înaintea trenului, Berbecul e hotărât se bucure de fiecare pas, de fiecare secundă a voiajului în care a pornit. Dacă își va dori cu adevărat, va prinde și el trenul, fără atâta agitație.

Într-un cuplu format dintr-un Vărsător și un Berbec, problema se pune așa: Vărsătorul are un ideal și Berbecul n-are nimic împotrivă. Dar asta e de bine, înseamnă că nu e o stare conflictuală. Cu Vărsătorul ești OK atâta vreme cât nu-l împiedici. Cu Berbecul, atâta timp cât nu-l jignești. Or, pare că nici una, nici alta nu se va întâmpla între cei doi.

Fricțiuni pot să apară în privința banilor. Vărsătorul e socotit, chivernisit, mai mult decât decent în cheltuieli. Berbecul e mână largă, își face majoritatea mofturilor care-i sunt accesibile, detestă să pară zgârcit și să apeleze la soluții de sărăcie. În privința hainelor lui, a mașinii, a hobby-ului (cel mai adesea, pescuitul și / sau bucătăria) va face mereu cheltuieli care Vărsătorului îi vor părea exagerate, inutile.

Înclinația spre dramă a Vărsătorului nu este împărtășită de Berbec, care nu prea se obosește să dea apă la moare văicărelilor și să-l consoleze pe Vărsător. De aici ar putea să mai apară tensiuni, dar nu grave și rezolvabile pe calea senzualității, a apropierii fizice. Pentru că un semn de aer și un semn de foc ce pot produce? Vâlvătăi.

Cupluri celebre: François Truffaut (Vărsător) și Fanny Ardant (Berbec); Mia Farrow (Vărsător) și André Previn (Berbec).

Citește și:
Zodia Vărsătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Vărsătorului
Zodia Berbecului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii