Compatibilitățile Vărsătorului cu celelalte zodii

Vărsător și Gemeni

Atât Zodia Vărsătorului cât și Zodia Gemenilor sunt semne de aer, deci ar tebui să vorbească aceeași limbă. Înțelegerea dintre ei este desăvârșită și duce la rezultate spectaculoase în proiectele din domeniul artistic, unde nu există limite. Își prind din zbor ideile și le prelungesc cu propriile idei, lăsându-se fascinați de fiecare pas înainte.

În general, un cuplu Vărsător-Geamăn nu se împiedică de conveniențe și nu se cramponează de valorile materiale. Le place să li se recunoască meritele și calitățile, deci așteaptă asta unul de la celălalt. Și și-o oferă reciproc fără zgârcenie.

Ambii au, totodată, o doză de sinceritate care poate deveni incomodă la un moment dat și, dacă se apucă să-și reproșeze lucruri, nu se opresc cu una – cu două, ci continuă răscolind trecutul, prezentul și viitorul. Aici trebuie lucrat, pentru că e păcat ca frumoasa lor armonie să fie tulburată din această lipsă de tact.

Geamănul este de obicei acela care se oprește și evită agravarea situației, precum și primul care face pasul spre împăcare, pentru că detestă starea de conflict. Soluția este angajarea într-un nou proiect de mai mare sau mai mică anvergură, găsirea unei distracții fanteziste, călătoria spre o destinație mai puțin obișnuită sau, pur și simplu, identificarea unei ținte comune pentru o mică bârfă la un pahar de vin, seara, la o terasă.

Cupluri celebre: Ellen DeGeneres (Vărsător) și Anne Heche (Gemeni); Mary I “Bloody Mary” (Vărsător)și Philip II of Spain (Gemeni).

Citește și:
Zodia Vărsătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Vărsătorului
Zodia Gemenilor (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii