Compatibilitățile Vărsătorului cu celelalte zodii

Vărsător și Vărsător

Ar trebui să meargă perfect numai că Zodia Vărsătorului, semn de aer, este cea mai dinamică dintre zodii, cea ai cărei nativi o iau mereu înaintea vremii lor. Dacă doi Vărsători se înhamă la un proiect – fie profesional, fie casnic – e posibil ca, ridicându-și velocitatea la pătrat, să-și creeze un gol de aer din care să-și revină greu.

Cineva trebuie să-l susțină de la sol pe Vărsător. Iar dacă sunt doi Vărsători umăr la umăr (sau aripă lângă aripă), trebuie să fie conștienți de rigorile realității și să-și facă des calculele, să-și verifice conturile, să aibă discuții de analiză și planificare.

Conflictele între doi Vărsători sunt rare. Se vor admira și aproba reciproc, se vor înțelege fără cuvinte, vor ști în fiecare clipă că gândesc la fel și nu vor fi neplăcut surprinși unul de către celălalt.

Pentru toți ceilalți, un cuplu de Vărsători rămâne ușor neînțeles, admirat, invidiat și, la limită, considerat excentric. Puțini vor fi cei care vor înțelege adevărata esență a armoniei dintre cei doi, în condițiile în care nu vor etala bunăstare materială – deși nu este exclus să dispună de ea – și nici poziția pe scara socială.

Cupluri celebre: Shakira (Vărsător) și Gerard Piqué Bernabéu (Vărsător); Lord Byron (Vărsător) și Augusta Leigh (Vărsător).

Citește și:
Zodia Vărsătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Vărsătorului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii