Compatibilitățile Vărsătorului cu celelalte zodii

Vărsător și Fecioară

În această relație există multe provocări. Totul începe de la mințile ascuțite pe care le au amândoi. La începutul relației, Vărsătorul își arată adevarata față, dar nu într-un fel în care să îi câștige respectul Fecioarei.

Viziunea practică a Fecioarei îl aduce de multe ori pe Vărsător cu picioarele pe pământ, oferindu-i o părere obiectivă.

Vărsătorului nu-i place să își ia angajamente sau să între în rutină. Ocazional, dispare pe undeva iar la întoarcere nu este dispus să dea explicații. Dar asta îi permite Fecioarei să se relaxeze și să profite de singurătate.

Diferențele de caracter sunt destule: Vărsătorul adoră să trăiască la limită, Fecioara preferă să joace în siguranță. Vărsătorul este deschis la noi experiențe în pat pe când Fecioara alege lucrurile simple, deja cunoscute și experimentate.

Fecioara are nevoie de admirație și de aprobare. Orice critică o rănește. Vărsătorul este sincer până la lipsă de diplomație. Este absorbit de lucrurile importante și uită să răsfețe Fecioara și să-i satisfacă toate capriciile. Se poate lăsa cu lacrimi (dacă Feciaora este femeia) sau cu lungi tăceri ostentative (dacă Fecioara este bărbatul).

Cupluri celebre: Lisa Marie Presley (Vărsător) și Michael Jackson (Fecioară); Justin Timberlake (Vărsător) și Cameron Michelle Diaz (Fecioară); Alice Cooper (Vărsător) și Raquel Welch (Fecioară); Florin Piersic (Vărsător) și Anna Széles (Fecioară); Carey Lowell (Vărsător) și Richard Gere (Fecioară); Charlotte Rampling (Vărsător) și Jean-Michel Jarre (Fecioară); Crown Prince Phillipe of Spain (Vărsător) și Letizia Ortiz (Fecioară).

Citește și:
Zodia Vărsătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Vărsătorului
Zodia Fecioarei (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii